illidan
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 7.117
- Rezultat reagovanja
- 3.842
Moja konfiguracija
Nope... it does not
Pa ako je SIM free, sta ce ti onda kartica Shalim se, cimaj voodoons-a, on je guru za ovakve stvari ja mislim.Ima li neko ideju kako da iseckam SIM karticu, posto nece ovaj nesretnik da se upali bez SIM-a, to nisam znao jbt, a veceras moram da ga prosledim... Inace je telefon SIM free, iz Francuske stigao
Pa, što se nama žališ?Danas mi stize iPhone 4
mac os x je odlican operativni sistem, velika mana mu je sto ne moze da se instalira na bilo koji operativni sistem, da moze stavio bih ga i koristio bih ga (plus da rade igre na njemu, cisto da moze covek nesto da odigra)Nego, illidane... se to meni cini ili si ti "Apple lover" koji ih "obozava" cak i vise nego ja?
Radi Civilization IV, meni to dovoljno.plus da rade igre na njemu, cisto da moze covek nesto da odigra
Cek, ne moze uopste da se upali telefon ako nema SIM karticu u njemu?!Ima li neko ideju kako da iseckam SIM karticu, posto nece ovaj nesretnik da se upali bez SIM-a, to nisam znao jbt, a veceras moram da ga prosledim... Inace je telefon SIM free, iz Francuske stigao
U pravu si, neke kotakte treba prespojiti, verovatno tu gde dolazi SIM card. Na prvu loptu ne nadjoh nishta preko google-a...ne verujem, mora da moze da bude u offline modu, da koristis samo wifi (kao ipod touch)