br@nco
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
 - 04.05.2009.

- Poruka
 - 315

- Rezultat reagovanja
 - 7

Moja konfiguracija

PC / Laptop Name:

ASSHOLE						

CPU & cooler:

Intel® Core™ i5-2500  3.30 GHz						

Motherboard:

P8Z68-V PRO/GEN3						

RAM:

1 x 4 GB Silicon Power						

VGA & cooler:

SAPPHIRE TOXIC R9 270X 2G D5						

Display:

DeLL P2414H						

HDD:

Samsung 830 128GB + WD 1TB Green						

Sound:

Kenwood KRF-V4070D + Pioneer S-H230VA-W						

Case:

COOLER MASTER Stacker 830						

PSU:

BE QUIET! Dark Power Pro P8 900W						

Optical drives:

none						

Mice & keyboard:

A4 TECH bloody A6						

Internet:

ADSL 50/2						

OS & Browser:

Windows 7 Ultimate  + Chrome						

Medo,životinjooo (da ne kažem čovečeEvo samo da vam javim da imate jos jednu(ovcu) na forumu..
Stigo je paket,unutra ATI 1600pro, s***an vent..kartica verovatno mrtva...trebala je doci 4850...ode 25e i 340din. u propast...
Drago mi je da sam ovako izvozan,jer sad vise nikad necu..koristiti Kupujem,prevarim sajt...a verovatno i ostale...
mogu vam i okaciti sliku...
Nadam se da posle ovoga,kad ljudi vide vise nece saradjivati ni sa kim ko nije proveren,pa nek imao i pozitivne ocene!!!
I odmah da svim kazem,ako neko zeli da pomogne na neki nacin,nek kaze neke konkretne stvari ne tipa skupi ekipu i otidji mu na vrata...
Inace slucaj prijavljujem policiji,a bex nece dati novac bez da pokaze licnu kartu na ime Nedeljkovic Igor, Brovic...
I da za kraj imam da porucim sebi da sam Krelac,koji ne slusa svoj instikt!!!A posle toga i ostale ljude koji su prevareni..
)Ne bih da ti stajem na muku ali,zar ta kutija od rutera u kojoj ti je stigla katica nije drastično manja od original "Gainward"-ove kutije iz oglasa? Jbt,ako si već prethodni dan bio sumnjičav,u šta si gledao? Sigurno nisi u sexy kurirku?
Baš šteta,jbg

Poslednja izmena: 

(ovcu) na forumu..
 inace ne smaram takve likove, al posto zamalo da se opecem pa da licitiram, moracu malo da se Z xD

Nadam se da ces uspeti nesto sa policijom da resis. Ja ne bi generalisao na Limundu su sve prevare ili na K/P su sve prevare vec je to od coveka do coveka koji moze da postavi oglas gde hoce, nazalost sve je vise takvih prevaranata kod nas, ja evo radim na K/P godinama bez i jednog problema, jeste da sam prodavac ali sam i kupovao 7-8 stvari do sada, bez problema. Kada kupujem,praktikujem da se obavezno stavi opcija da mogu da otvorim paket, mada kod kompjuterskih komponenti moze biti i da izgleda ok a kad dodjes kuci da ne radi.