br@nco
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 04.05.2009.
- Poruka
- 315
- Rezultat reagovanja
- 7
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
ASSHOLE
CPU & cooler:
Intel® Core™ i5-2500 3.30 GHz
Motherboard:
P8Z68-V PRO/GEN3
RAM:
1 x 4 GB Silicon Power
VGA & cooler:
SAPPHIRE TOXIC R9 270X 2G D5
Display:
DeLL P2414H
HDD:
Samsung 830 128GB + WD 1TB Green
Sound:
Kenwood KRF-V4070D + Pioneer S-H230VA-W
Case:
COOLER MASTER Stacker 830
PSU:
BE QUIET! Dark Power Pro P8 900W
Optical drives:
none
Mice & keyboard:
A4 TECH bloody A6
Internet:
ADSL 50/2
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate + Chrome
Medo,životinjooo (da ne kažem čoveče )Evo samo da vam javim da imate jos jednu (ovcu) na forumu..
Stigo je paket,unutra ATI 1600pro, s***an vent..kartica verovatno mrtva...trebala je doci 4850...ode 25e i 340din. u propast...
Drago mi je da sam ovako izvozan,jer sad vise nikad necu..koristiti Kupujem,prevarim sajt...a verovatno i ostale...
mogu vam i okaciti sliku...
Nadam se da posle ovoga,kad ljudi vide vise nece saradjivati ni sa kim ko nije proveren,pa nek imao i pozitivne ocene!!!
I odmah da svim kazem,ako neko zeli da pomogne na neki nacin,nek kaze neke konkretne stvari ne tipa skupi ekipu i otidji mu na vrata...
Inace slucaj prijavljujem policiji,a bex nece dati novac bez da pokaze licnu kartu na ime Nedeljkovic Igor, Brovic...
I da za kraj imam da porucim sebi da sam Krelac,koji ne slusa svoj instikt!!!A posle toga i ostale ljude koji su prevareni..
Ne bih da ti stajem na muku ali,zar ta kutija od rutera u kojoj ti je stigla katica nije drastično manja od original "Gainward"-ove kutije iz oglasa? Jbt,ako si već prethodni dan bio sumnjičav,u šta si gledao? Sigurno nisi u sexy kurirku?
Baš šteta,jbg
Poslednja izmena: