Kuku kuku kuku, fijuuuEvo, ko je kukao za PCI slotovima, moze da odahne. Wibtek ima resenje
Al sad me brine ono sto je Krang rekao da iako ima PCI slotova nece da rade sa starim zvucnim
Kuku kuku kuku, fijuuuEvo, ko je kukao za PCI slotovima, moze da odahne. Wibtek ima resenje
Na zalost, to je "cena" progresa. Neceg moras da se odreknes. Ja sam se odrekao PATA BenQ rezaca i PCI TV tunera koji je super radio. Pitanje je samo sta ti je vaznije.Sta sad znaci to da se manemo corava posla ?
Da uzmem cekic i razlupam kartu koju vec imam ?
XiFi Music radi savrseno na P45 cipsetu i to kroz XP i Win7. Nikada nikakvih problema.
slobodno... creative driveri su djubre... nebrojanu puta dokazano po terenu, licno mi je muka kad vidim creative zvuznu u kompu.....Sta sad znaci to da se manemo corava posla ?
Da uzmem cekic i razlupam kartu koju vec imam ?
XiFi Music radi savrseno na P45 cipsetu i to kroz XP i Win7. Nikada nikakvih problema.
Je l' ovo trebala da bude neka fora da se zasmeje publika ili je lik skontao da se vidi da ne vozi on? Kako god bilo, zeznuli su stvar.Malo blamaže:
Nije mi jasno sta se zeleo da kazes?Nije najveca blamaza ovde to sto ni naredna generacija "grandeca" revolucionarno nove core arhitekture (koja je, jelte, sve novija i mladja kako godine prolaze) nece moci pustati VLC player bez seckanja nego sto je upravo unapredjenje integrisane grafike ono na sto ce i ici 99% poboljsanja koje donosi Ivy, generalno.
More, daleko im lepa kuca, samo neka oni tikcu i tokcu.
pa imam laptop sa celeronom na 1.2Ghz (jedno jezgro) (netbook sa malom potrosnjom) sa 10% CPU-a gura 1080P HD od 10Mbit/s... cak sta vise GMA 5xx serija podrzava 5 nazavisnih HD strema u isto vreme sto ni NV ni ATI nemozeAha, dokopaj se jedne GMA 4xxx pa pustih FHD da vidis kako je lepo
Acer aspire 1410Koji laptop?
Na osnovu uzorka komada jedan? Sacekaj april. Kako god okrenes, +200MHz i CPC poboljsanje performansi uz manju potrosnju i istu cenu je nesto sto je daleko od fail-a.Overklok na vazduhu ipak ostaje nekih 200 MHz ispod 5GHz, ta granica ce, kao sto su realisti i ocekivali, uprkos hajpu da ce 5GHz biti uhvaceno-ostati nedostizna. 4.8GHz, verujem da ce i to ipak biti za manji broj primeraka, cenim da ce ako je za SB prosek bio 4.4-4.5GHz, za Ivy to ici na 4.6-4.7 kao srednja vrednost.
Pa vidim da je lik napisao za 3770k da solidno skacu temperature sa ht on, a pre se pisalo za i za sb da ima mali problem sa disipacijom toplote, zbog male povrsine cipa, nego dobro nema veze ...u principu sam hteo da kazem da i pored prelaska u 22nm, ujedno jeste smanjen tdp, ali je smanjena i sama povrsina cipa, a time jos vise otezana disipacija toplote, tako da izgleda da cpu i dalje ume da dosegne malo vise temperature, no videcemo...Ne shvatam sta kolega hoce da kaze
Ali da probam ovako kako sam ja shvatio...
Imace malko poboljsani IPC.
Imace malko poviseni takt.
I malko smanjenu potrosnju.
Ko ima SB nema bas razloga da prelazi na IB. Osim ako nije od onih sto "moraju" da imaju najnovije i najbrze (pa makar za nekoliko procenata).
Za nas sa C2D (recimo) bice super kupovina.
Nisam ni rekao da je fail, samo da ce oc margina ostati bar 200tinjak MHz ispod 5Ghz, i da su to realniji poznavaoci i ocekivali.Na osnovu uzorka komada jedan? Sacekaj april. Kako god okrenes, +200MHz i CPC poboljsanje performansi uz manju potrosnju i istu cenu je nesto sto je daleko od fail-a.