vlada.j011
Banned
- Učlanjen(a)
- 25.12.2010.
- Poruka
- 629
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Phenom II X4 965BE + CORSAIR H70 (i7-2700k)
Motherboard:
Crosshair 4 Formula (eVGA Z77 FTW)
RAM:
KHX Grey 2x2GB CORSAIR Airflow 2 (CMT16GX3M4X2133C9)
VGA & cooler:
HD 5870 2GB
Display:
Samsung P2450H
HDD:
Kingston SSD V+ 64GB + WD 500AAKS, LG HXD5U25GLS External HDD
Sound:
Creative Inspire T5900 5.1
Case:
CORSAIR Obsidian 650D
PSU:
Seasonic X-750
Optical drives:
LG GH22NS50
Mice & keyboard:
Logitech G510/G700
Internet:
Telekom ADSL
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate x64
Other:
Logitech C310 WebCam, LG 250GB External HDD
Ja nemam reci na onaj tekst sto se pojavio. To mi lici na pricu da Bulldozer radi lepo samo na ASRock plocama koja je kruzila.
Da li neko uopste moze da poveruje u to da Intel je stavio nesto sto ne zna kako ce da se ponasa pa slusajno ispalo da zbog toga daje losije rezultate. Neverovatno da neko to i pomisli uopste. Kakav Intel bez K, za nas to nije. To je za ljude koji zatvore komp i ne otvaraju.
Nije za nekog ko kupuje najskuplje graficke i memorije i sta ja znam. Mislim ovaj Intel kao i da nema K. On je neupotrebljiv skoro.
Sta napravise od HW covece, Kepler + Ivy HW tragedija. Procesor ili graficka koji ne mogu da se klokuju nisu a mene uopste.
Jedino malo sto sam se zaleteo da mi treba PCI-E3.0 ne znam zasta samo za ono *****e od Keplera sigurno ne.
Da li neko uopste moze da poveruje u to da Intel je stavio nesto sto ne zna kako ce da se ponasa pa slusajno ispalo da zbog toga daje losije rezultate. Neverovatno da neko to i pomisli uopste. Kakav Intel bez K, za nas to nije. To je za ljude koji zatvore komp i ne otvaraju.
Nije za nekog ko kupuje najskuplje graficke i memorije i sta ja znam. Mislim ovaj Intel kao i da nema K. On je neupotrebljiv skoro.
Sta napravise od HW covece, Kepler + Ivy HW tragedija. Procesor ili graficka koji ne mogu da se klokuju nisu a mene uopste.
Jedino malo sto sam se zaleteo da mi treba PCI-E3.0 ne znam zasta samo za ono *****e od Keplera sigurno ne.
Poslednja izmena: