warmaster
Moderator
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 2.687
- Rezultat reagovanja
- 8
	Moja konfiguracija

CPU & cooler:

4690k 4.5ghz 1.25v EK custom						

Motherboard:

Gigabyte Z97n Gaming5						

RAM:

eXceleram 2x4Gb						

VGA & cooler:

Gigabyte gtx970 itx						

Display:

LG 42" LW4500 3D SBS						

HDD:

Seagate Barracuda ST3000DM001						

Sound:

Storm Sirus/Telefunken TLX 22/4 on Telefunken TA750						

PSU:

SilverStone Strider 650W Gold						

Mice & keyboard:

G105 MW3, Logitech G5						

OS & Browser:

Win7 x64						

Other:

Take me to the hospital						

Idi wipe dalvik cache pre instaliranja novog. Isto instaliras is recoveryja. Sve te skripte se iz recoveryja instaliraju.Operacija uspela, pacijent je još živ
Ekipa, hvala Vam veliko :banana:
Ako budem hteo da ubacim v17a jel dovoljno samo da ga instaliram iz recovery-a, on će sam pregaziti v18, ili moram još nešto uraditi?
Ostalo mi je još da odradim Intercept 3D, nisam nigde našao uputstvo, jel treba neki wipe cache ili nešto drugo ili ga samo instaliram i pržim?

. I da, u recovery konzoli ti stavljas particiju, tj. formatiras particiju (ne karticu) za App2SD. Imas u prvom postu linkove (osim novih kernela koje mozes naci kroz temu a imas evo ovde na predhodnoj stranici i v18 yonip), i generalno prvo rom instaliras, posle toga all2ext2 iz prvog posta, pa odatle mozes da rokas sta hoces
. I da, u recovery konzoli ti stavljas particiju, tj. formatiras particiju (ne karticu) za App2SD. Imas u prvom postu linkove (osim novih kernela koje mozes naci kroz temu a imas evo ovde na predhodnoj stranici i v18 yonip), i generalno prvo rom instaliras, posle toga all2ext2 iz prvog posta, pa odatle mozes da rokas sta hoces  . Igrica radi više nego dobro ali su mi ostale one bele fleke po ekranu(tamo gde bi trebao biti text), isto kao što mi se pojavljivalo i ranije. U čemu je tu fora?
 . Igrica radi više nego dobro ali su mi ostale one bele fleke po ekranu(tamo gde bi trebao biti text), isto kao što mi se pojavljivalo i ranije. U čemu je tu fora?