S.T.A.R.A.C.
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 10.07.2009.
- Poruka
- 289
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Core 2 Duo E8400 4.2GHz / Zalman CNPS7000B-AlCu
Motherboard:
Asus P5Q Pro P45
RAM:
Geil DDR2 / 2x1GB / CL4
VGA & cooler:
MSI GTX 280 Super OC @ 700/1400/2500
Display:
Asus 22" VW220T
HDD:
Seagate Barracuda 320GB SATA II
Case:
Sharkoon Rebel 9
PSU:
Corsair HX620W
Optical drives:
Pionner 215DBK / LG Electronics GSA H55N
Vec sam rekao sta mislimStrana po strana, a... testic po testic, krajnje selektivno?
Potukla, da... bila brza, da. Demolirala - ne.
Ne po tvojoj verziji price - u svakoj igri, za po 20 frejmova.
Pa sta tebi kazuje onaj njegov test?
Brzi od GTX-a 295, sporiji... brzi od GTX-a 285, sporiji?
Jel' to najbrza single-chip karta na svetu trenutno ili ne? U vecini igara? Za frejm-dva-tri (ne i 15-20, jer bi to bilo nerealno )? Jel' ume posteno da se kolje sa onim dvoglavim GTX-om?
Hemlock ce tek da ga oduva posteno... mozda bas za tih tvojih 15-20 frejmova
AA/AF ATI>NVIDIA jos od 9700 pro-a (manji pad performansi, nema "maskiranja" lozenjem raje vecim brojkama kao sto je 16cfaa )
Drajveri ATI>NVIDIA (bar u mom slucaju a posedujem vec vise od godinu dana najnapljuvaniju kartu na internetu 4870x2 ja jednostavno nijedan problem nisam imao + instaliram bar 5x manje drajvera nego li u vreme kada sam imao 8800gtx)
Ok, treba malo "3rd party" zahebancije kada u novim naslovima ne radi npr. CF ili AA ali i 'vidija ima s'tim problema
Nhancer/Ati CF Xtension = isti djavo
PhysX NVIDIA>ATI ali kao sto sam vec negde pomenuo lomljava stakla u ME-u i dim u batmanu npr. spustaju fps na 10-15fps-a ako imate ati ako imate dobro oc-ovan quad ta razlika je jos manja tako da nvidija ipak tu "malo" prodaje mooda za bubrege + sto sem 2-3 da kazem "vredne" igre PhysX nigde nije implementiran "do kraja" nego (kao i u batmanu) ga ima "tu i tamo" (kada se pogleda Physx demo video stice se naravno wow utisak jer se samo pokazuju scene gde je PhysX implementiran )
To je nesto kao kada pogledate "trailer" za neki novi "blockbuster" sve kao prsti od efekata/akcije a film dosada ziva sat i kusur + 15 min. (ako i toliko) toga sto vam se "pokazalo" u traileru