Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE
DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!
hitno mi treba neko iz bg-a ko je voljan da mi pozajmi grafu,treba mi do 25og decembra,radi koriscenja i testiranja kompa.ako neko ima neku grafiku viska ili trenutno ne koristi racunar samo neka mi se javi u inbox.hvala
Ima li neka dobra duša AM3 backplate za udaju? Treba da montiram NH-D14 na ASRock FM2A85X-ITX, a Noctua nije kompatibilna sa dotičnom pločom pa mi treba backplate da ga malo pimpujem i iseckam kako bi sve leglo na mesto.
Samo da se javno zahvalim StojkovicS-u na backplate-u. Nabudžio sam D14, proc je zmija hladan sad. Jes' da ne mogu da vratim hardove u kućište, ne mogu kablovi da priđu konektorima, ali rešiću već nekako. Hvala još jednom
Drugari forumashi Treba mi hitno bilo kakva pciexpress grafika,nebitno snaga i brend....treba mi na koristenje na nekih 15-20 dana,mozda ni toliko....najbolje bi bilo NS ili okolina,tj licno preuzimanje!
Drugari,opet mi treba mala pomoc....imam tastaturu koja ima samo PS2 prikljucak,a na ploci samo USB,znaci treba mi adapter PS2 to USB,ne kupuje mi se nova tastatura zbog toga,za koju sam btw,emotivno vezan......