Iraklije
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 31.10.2010.
- Poruka
- 368
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD ATHLON II X4 620+L3 UNLOCKED
Motherboard:
MSI 870A-G46
RAM:
2X2GB GEIL
VGA & cooler:
ati 6850
Display:
asusmm17d splendid
HDD:
250+160GB
Case:
sharkoon vaya
PSU:
LC POWER 650W
Mice & keyboard:
logitech
Internet:
SBB
OS & Browser:
win7 64bit
Eto od malena sam gotivio gitare,pa bih sada i hteo da kupim jednu pa da probam da naucim da sviram na njoj,posto volim rock i metal muziku citao sam da se pocetnicima savetuje da kupe odmah elektricnu gitaru nego da ucenje krenu na akusticnoj,molim sve one koji imaju iole znanja u ovoj materiji za pomoc narocito gitaristu Steamroller-a
Cak sta vise pre 7-8 godina kada sam krenuo da sviram,savetovali su mi da kupim akusticnu (kao teze je svirati bla bla,donekle i jeste,tvrdja je,veci razmak izmedju zica, i zica od vrata,i teze je solo svirati).Navodno ako naucis na akusticnoj/klasicnoj,lakse/brze/bolje ces svirati elektricnu
) onda uloži više od 300e. Da se razumemo ako uzmeš novu od 300 moćićeš da sviraš veoma lepo na tome, tu nema mana. Ali opet, ja imam gitaru staru 35 godina, made in japan molim lepo, ima zvuk 3 puta lepši topliji nego bila koja gitara od 300e. Imao sam da biram dal da probam ovu gitaru i da kupim novu za 300e, ili da te novce uložim u trenutnu gitaru. Svi su mi rekli da zadržim japanca
, nego nađi nekog mlađeg rokera koji ima bend i daje časove onog što tebe zanima...