Kobatz
Moderator
- Učlanjen(a)
- 03.04.2009.
- Poruka
- 6.541
- Rezultat reagovanja
- 633
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Nzxt
CPU & cooler:
Amd Ryzen 1600 ~ 4.1ghz 24/h
Motherboard:
Msi x450 gaming
RAM:
4 x 4gb Kingston fury 2400 ~ 3000mhz by Micron
VGA & cooler:
Gigabyte 3060ti oc 8gb
Display:
Asus vs27 27' + Denver 56' lcd -madvr+ hitachi projector
HDD:
Adata sx8000 480gb+Kingston 480gb +2x 1.5tb by zamzung
Sound:
Asus Xonar Dx
Case:
Nzxt Apollo case,slight mod
PSU:
Raidmax 530w
Optical drives:
Liteon writer
Mice & keyboard:
Logitech g3,saitek eclipse II
Internet:
sbb 50/4
OS & Browser:
Windows 11,chrome&ff
Other:
Nexus 7' 2013, Htpc i7 2600, rx580 8gb madvr 4k60fps high conf
- Admin
Uzeh novi mob(hvala voodonse puno).Posto sam ga danas ceo dan drndao, potrosio sam charge koji je imao i stavio ga pre 15min na prvo punjenje
Zanima me sta vi kazete,dal se nove baterije formiraju ili ne?Nekada sam na netu na milion strana citao da litijumske baterije nemaju memory effect i da se nikad neformiraju.One stizu formirane vec(idealno 30% kapaciteta) i vi ih samo punite i pazite(pozeljno) da se nikad totalno neisprazne.
Takodje sam na nekim sajtovima chitao o takozvanom "trickle charge-u" u koji telefon upadne kad se baterija napuni i onda nastupa "sporo punjenje" pa otud i mit da se i nove baterije pune po 12-14 sati prvih nekoliko puta.Ja planiram kako reche i Voodoons da ga ostavim dok se nenapuni i skidam ga pa sta bude
(uvek zivim u tripu da sam mogao jos koji minut da izvucem od baterije da sam je pravilnijeo formirao
)Tnx

Takodje sam na nekim sajtovima chitao o takozvanom "trickle charge-u" u koji telefon upadne kad se baterija napuni i onda nastupa "sporo punjenje" pa otud i mit da se i nove baterije pune po 12-14 sati prvih nekoliko puta.Ja planiram kako reche i Voodoons da ga ostavim dok se nenapuni i skidam ga pa sta bude