xfzaero
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 30.09.2014.
- Poruka
- 81
- Rezultat reagovanja
- 28
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 5 3600x
Motherboard:
Asus ROG-Strix - B450
RAM:
Kingston Hyperx 2x8 gb DDR4 3200mhz
VGA & cooler:
Palit Super JetStream 1080ti
Display:
Philips 273v
HDD:
Samsung Evo 850 240gb / WD Caviar 500gb Black Edition
Moram podeliti muku s nekim, da vidim da li je neko naisao na nesto slicno. Naime, sklapam devojci racunar(treba joj nesto 'na budzetu' jer samo igra LoL i koliko je treba office za faks.). Odlucim se da joj uzmem ryzen 3 3200g APU, jer bi to je li radilo savrsen posao za to sto njoj treba. Naravno, nadjem da je emmi najjeftiniji od domacih radnji. Porucim, bez problema stigne upakovano lepo u debeli karton kroz 2 dana(juce stiglo). Otvaram kutiju, kad ono, nema same spoljasnje kutije, vec samo interne kutije u kojoj se nalazi stock kuler i preko te kutije samo zalepljena ona plasticna kutija u kojoj je procesor. Dakle, bez spoljasnje kutije, nalepnice i RACUNA! Zovem ih odmah, i zena na liniji za reklamacije mi kaze, nemam informaciju zasto je tako, ali vec nekih mesec, mesec i po dana nama tako stizu procesoru i tako ih i saljemo. A racun ce stici do kraja meseca.
Sad meni recite, jel nekom ovde nesto smrdi ili je situacija sad zaista takva s obzirom da nisam porucivao vec duze vreme nista, pa ne mogu biti siguran. Ali sve sam vise siguran da cu da zovem da vratim ovaj poluproizvod nazad. Ne radi se o kutiji i o nalepnici zaista, nego kako mogu verovati da je komponenta zaista nova kad ja nisam prvi koji je 'pokidao' onaj seal hologram kako se vec zove primera radi..
Sad meni recite, jel nekom ovde nesto smrdi ili je situacija sad zaista takva s obzirom da nisam porucivao vec duze vreme nista, pa ne mogu biti siguran. Ali sve sam vise siguran da cu da zovem da vratim ovaj poluproizvod nazad. Ne radi se o kutiji i o nalepnici zaista, nego kako mogu verovati da je komponenta zaista nova kad ja nisam prvi koji je 'pokidao' onaj seal hologram kako se vec zove primera radi..