Ma odakle ti da ovde ima sex?Ja sam u Dohi, za 2 meseca 2 slobodna petka (petak je njima kao nedelja kod nas) i to jer sam menjao smenu inače ne bih ni to imao, u prethodnom postu sam opisao sebe. Na moru sam a za 2 meseca nisam video more. Smršao 10 kg, ovde za razliku od UAE nema alkohola i seksa i to sve za 2.5 puta manju platu od Vilijeve
Meni je pustara na svakom pogledu 
) i niacinom, jer ti popravlja raspoloženje. Nikako ne kreći antidepresive ako te baš toliko pukne. Mene je puklo posle 2x5 meseci ne idenja kući. Sad sam mnogo bolje, ali zdrava ishrana i trening mnog pomažu da se pade u kolotečinu i depru.

Paaaaa kako se kome zalomiJos ce da ispadne da vam je losije nego nama ovde![]()

Dobro Villy bio si ustekao kintu, sad opet u Srbiju na arbajt i to je to. Ti ces resiti uvek solidnu platu za nase uslove i to je to. Lepo sto si podelio i ruznu stranu medelje(novca)![]()

Ne znam kakav je životni standard u Srbiji ali samo kroz ovih par stranica lako je uočljivo da se očigledno bolje živi nego u BiH. Nevezano za to, kod nas ljud napuštaju radno mjesto u državnim institucijama da bi otišli u inostranstvo. Lični primjer, samo kod mene na poslu su otišle 4 osobe, komplet sa porodicama i niko se ne vraća nazad! Valjda i to nešto govori...
Jednostavno moje je razmisljanje ako nisi vezan za domovinu, prijatelje i rodbinu, ako ti ne smeta drugacija kultura, vremenski uslovi, i to da si "stranac nizeg ranga", onda pici samo. Generalno bitno je i koji su ti prijoriteti, da li se zadovoljavas nekim osnovnim stvarima ili bi nesto "vise".