Sta bi bila dobra stolica i koliko ona izadje? Gledo sam onlajn ponudu i ne mogu da nadjem nista sto mi izgleda solidno.za te pare nema dobra, ako ti je najbitnije tvoje telo, ali ok je Markus donekle
gde kupiti ovo? mislim da sam ih video u bugarskoj, kod nas baš i ne...SPC EG950
prijatelju dobra stolica za tu cijenu ne postoji to znaj a i jako je bitna tvoja kilaza nekom klincu od 60 do 70 kg bice dobra bilo koja stolica jer nece puci osim bas ako je ono zadnje smece ,za razliku od recimo ljudi jace gradje i visine napr .od 90 do 140 kg .Ko ima JACU visinu i tezinu nema te JEFTINE stolice koja ce ga izdrzati za duzi vremenski period ,tu se mora uzeti stolica jaceg cijenovnog ranga tipa od 250 do 500e ili cak i vise tipa h. miler itd. sve sto sam naveo je tako kako jest i drugacije ne ide osim ako sami sebe lazemo da smo uzeli jeftinu a dobru stolicu jer takve opet kazem ne postoje.sretno.Zdravo svima, da li moze neka preporuka za radnu stolicu do 20k ?
To je sve tako kao što si napisao.prijatelju dobra stolica za tu cijenu ne postoji to znaj a i jako je bitna tvoja kilaza nekom klincu od 60 do 70 kg bice dobra bilo koja stolica jer nece puci osim bas ako je ono zadnje smece ,za razliku od recimo ljudi jace gradje i visine napr .od 90 do 140 kg .Ko ima JACU visinu i tezinu nema te JEFTINE stolice koja ce ga izdrzati za duzi vremenski period ,tu se mora uzeti stolica jaceg cijenovnog ranga tipa od 250 do 500e ili cak i vise tipa h. miler itd. sve sto sam naveo je tako kako jest i drugacije ne ide osim ako sami sebe lazemo da smo uzeli jeftinu a dobru stolicu jer takve opet kazem ne postoje.sretno.
Koju mi preporučuješ za mene, krećem se od 97kg do 102kg i visok sam 185cm a da nije nešto papreno i da može da se kupi kod nas ili naruči netom, ali u tom slučaju da stolica sa shipping-om ne prelazi 410€. I hvala druže unapred... Ubih se na nekoj običnoj (kanc.) stolici, a ceo ostali gaming setup kupih osim stolice (jbg, ponestalo keša)...prijatelju dobra stolica za tu cijenu ne postoji to znaj a i jako je bitna tvoja kilaza nekom klincu od 60 do 70 kg bice dobra bilo koja stolica jer nece puci osim bas ako je ono zadnje smece ,za razliku od recimo ljudi jace gradje i visine napr .od 90 do 140 kg .Ko ima JACU visinu i tezinu nema te JEFTINE stolice koja ce ga izdrzati za duzi vremenski period ,tu se mora uzeti stolica jaceg cijenovnog ranga tipa od 250 do 500e ili cak i vise tipa h. miler itd. sve sto sam naveo je tako kako jest i drugacije ne ide osim ako sami sebe lazemo da smo uzeli jeftinu a dobru stolicu jer takve opet kazem ne postoje.sretno.
Smrsaj, onda moze bilo kojaKoju mi preporučuješ za mene, krećem se od 97kg do 102kg i visok sam 185cm a da nije nešto papreno i da može da se kupi kod nas ili naruči netom, ali u tom slučaju da stolica sa shipping-om ne prelazi 410€. I hvala druže unapred... Ubih se na nekoj običnoj (kanc.) stolici, a ceo ostali gaming setup kupih osim stolice (jbg, ponestalo keša)...
Послато са SM-N960F помоћу Тапатока