Koliko ja mogu da vidim, izgleda kao tapacirana i nesto opremljenija varijanta iste stolice koju sam uzeo i ja - tj. deluje udobno i zakrivljeno tacno tamo gde treba i nigde vise. Odlican, pa makar i papreno skup izbor.Nema to veze i da si nizi te gejermerske stolice su smece i ne vrede ni 10 dinara, ko kaze suprotno nije probao nista bolje.
Ponosni vlasnik Steelcase Gesture
Bas si se posteno nalupao gluposti. Kakva bre stolica od 550 i 900 evra. Markus Ikea za 17.000 (150) evra 10 godina garancije profi udobna stolica. Pricas nesto zaista sto nema veze sa vezom.ne gubi vreme sa jeftinim stolicama. Ako hoces dobro da sedis moras da izdvojis minimum 30 000 dinara pa na vise. Tajan kupovine je formula cena/broj dana garancije. Moj brat je uzeo Leap u delight officu za 550 eura sa 7 godina garancijom sto mu ispada 0.22 eura dnevno da dajes za zdravo sedenje, gde te nece vise nikad boleti ledja, lakat ili vrat. Vidjao sam i neke od 900 eura sa 12 godina garancije! Ja sam kupio ergonomsku u Anaksu iz Sindjeliceve na Vracaru, uvoze italijanske uglavnom. Imas link u potpisu ako te interesuje. Cene su im od 30k pa na vise bar kad su ove iz kategorije ergonomskih u pitanju.
Brate ne gubi vreme sa njim, cim vidis da odgovara na temu staru godinu i po, sve ti je jasno.... Just ignore.Bas si se posteno nalupao gluposti. Kakva bre stolica od 550 i 900 evra. Markus Ikea za 17.000 (150) evra 10 godina garancije profi udobna stolica. Pricas nesto zaista sto nema veze sa vezom.
Tu Langamerk nikako.Do 15 k jedino ova moja Kanc. stolica GADBJERG memor. pena crna | JYSK ostalo je sve krs tj ima jos jedna u jysk al ona je oko 25k.Ostalo haos.Ako imas mogucnosti trebalo bi otici licno svuda da probas stolicu,jer to ti je da bog sacuva sta prodaju,ali lepo na slici deluje.Edit:Sad vidoh da si imao ovog Gadbjerg..Ako mozes do nekog Spawna da dobacis bilo bi okizvinjavam se jer ozivljavam temu ali treba mi pomoc u pazarenju stolice jer je trenutna krs i raspada se. Dosta sam za racunarom. 5+ sati dnevno i zadnje vreme imam malo problema sa kicmom pa cu morati i da vezbam...kuukuuuu
Do 15k dinara koliko imam da izdvojim.
Pa ovako, nizak sam, tačnije 176 visina...na oko 80kg,
Markus mislim da mi neće odgovarati tj nece mi biti udobna zbog visine, za sada gledam
ova iz jyska,? Gejmerska stolica LANGEMARK cr/zel | JYSK kako vam se cini dok je na akciji iako nisam fan gejmerskih ali ok bi mi se uklopila
/sedeo sam na ovoj iz jyska i nije losa//- bolja je od gadbjerg koju sam imao pa prodao.....Kancelarijska stolica Theo, siva
Emmezeta.rs - vodeća prodavnica i Webshop za opremanje doma.www.emmezeta.rs
ili neka treca?
hvala
Ako procitas sta je covek napisao sve ce ti biti jasno.vec sam pisao na temu komp stolica pa da se ne ponavljam ukratko zaboravite gaming stolicu sa dobrom nosivosti oprugama i dobrim amortizerom ispod 250 eura ne POSTOJI . nedajte da vas zavaraju ljigavi trgovci po jisku i slicnim radnjama koji uvaljuju zadnji skart i stave neke gejmer nazive i cuda sa cijenom 50 do 100 eura .sretno .