Reko ti je da si devojka! Nemoj sada da vrdašsto bih se uvredio, to mi je pohvala, kada ljudi misle da sam uredan
Ja još nisam upoznao takvu!neke uredne devojke
nemoj da vadis reci iz kontekstaReko ti je da si devojka! Nemoj sada da vrdaš
Uvek moze da se ubaci neki dock koji ce biti podesen na autohide, ili da se ubaci skriveni terminal (to obozavam na Linuxu . Yakuake za KDE ili Tilda za GNOME).ali je po meni totalno kontra produktivan i efikasnost mu je 0 (sem za surf )
LOL, svaki (ali svaki) "zenski" komp koji sam ja video je bio pretrpan ikonicama i folderima po desktopu. U stvarnosti su te devojke manje ili vise uredne, ali desktopovi su uvek haoticni.Još jedan "imho": ja bih za to pomislio da je desktop neke uredne devojke
Bravo. Ja bih voleo da sam tako uredan ali nisam. Npr. iza mog monitora je gomila alata, pasti, ventilatora, kulera, raznih delova toliko da kada pomerim monitor da nešto potražim ja ga brže bolje vratim kad vidim šta sve ima tamo.sve sto mi treba je na dohvat ruke, a posto je moj kompjuter znam gde mi se sta nalazi
LOL, svaki (ali svaki) "zenski" komp koji sam ja video je bio pretrpan ikonicama i folderima po desktopu. U stvarnosti su te devojke manje ili vise uredne, ali desktopovi su uvek haoticni.
Moze se reci da smo mi muskarci vece "picajzle"
Mozhe link za start?
A što ne bi moglo?Mozhe link za start?
moze ovaj Walleo i ja prvi put da postujem
Zahvaljujem