R_O_N_I_N
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 22.09.2009.
- Poruka
- 989
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD B55 @3.8Ghz/2.8Ghz NB & Noctua NH-D14
Motherboard:
ASUS Crosshair IV Formula
RAM:
2X2GB Excelram Rippler + 2X8 GB Patriot,sve na 9-9-9-24-27 1T@1600Mhz
VGA & cooler:
ASUS 280x
Display:
ViewSonic VX2260WM
HDD:
Samsung EVO840 120 GB+Samsung 1.5 TB+Samsung HD321KJ 320GB+WD AAKX 500GB+WD 320GB AAKX
Sound:
Integrisana zv. & Logitech G51
Case:
CM Silencio 650
PSU:
Chieftec BPS-850C 850W
Optical drives:
Samsung SH-S223F
Mice & keyboard:
Logitech G400s,neki djubre-plastikaner od 5e(za sad :D)
Internet:
SBB
OS & Browser:
W7 x64
Pa nista,zakrzljali bi verovatno...

Nije sličan ovim likovima, veći je, bolje je građen, sve mu je srazmerno uključujući i noge. Skoro 2 metra, oko 130 kg. Nije na hemiji 100% (jel pod hemijom podrazumevamo proteine, aminokiseline i sl?). Pratio sam ga od kada je bio klinac, kažem ti, zvali smo "hibrid Zoki", ne bez razloga, kao od stene odvaljen, visok, sav je ogroman bio, sad samo ima više mišića jer više vežba
Cela porodica je ogromna. Sada koliko znam vežba svaki dan, zapravo vežba od kada znam za njega (sada zna da vežba kvalitetno), a radi i u žandarmeriji. Sećam se da mi je pričao da je na obuci bukvalno valjao neke omanje stene uzbrdo po nekim brdima jer su to tražili od njih - uvalili im kosku da odustanu, da ih slome, da vide karakter i sl. Za***ali se kod ovog
Šalu na stranu. Evo pođi od sebe. Tebi su veoma široka ramena, tebe je genetika tu pogledala samo tako. Šta sada radiš? Vežbe kod kuće, ne koristiš nikakve ozbiljne sprave kao ni težine ali se trudiš. 
ali to je samo hrana i nista vise , potpuno isto kao i protein iz mesa ili jaja itd... i APSOLUTNO ti nije whey preko potreban suplement ako jedes kako treba ...