Najlepsa gradja, proporcija... ali i SIMETRIJA, nemoj to nikako da zaboravis!Evo za extreme,jedan od par bodi bildera sa najlepsom gradjom i najvecom skladnoscu tj proporcijom
Da, potvrudjujem I ja se toga secam...P.S Imao je i Misko svojih iskustava sa ubrizgavanjem sintola i tih sranja u misic, bas za potrebe nekog fotoshooting-a... pa nesto lose ubrizgao, otislo dal' do srca bese, ne secam se, davno sam to citao... tesko sranje bilo, cini mi se da jedva ostao ziv.
Sto, jel' tebe bas uradio?Probaj Dymatize-om mikronizovani Znaci perverzija kako je dobar Pa uglavnom bsn ima sada dosta jake proizvode ali su i dosta skupi. Ultimate se i dalje drzi, ima dosta veliku paletu proizvoda i tako xD
Koji crni geek... ko god me je ikada video, na pamet mu nije palo da se ja sad tu nesto "bakcem s kompjuteri"Informisan si ti CAR-e
Ipak nisi samo geek
Shta to treba da znachi Pa ja prvi ne izgledam ko geekKoji crni geek... ko god me je ikada video, na pamet mu nije palo da se ja sad tu nesto "bakcem s kompjuteri"
Sportas neki, valja loptu po terenu... posle kao teretanise... ali da zna nesto sa kompjuterima, to nikako
A evo, i Dule to zna... a kad se i DULE seca...
LOLLOLOLOLOLOLOLShta to treba da znachi Pa ja prvi ne izgledam ko geek
Nit' imam astmu, nit' sam nizak i zdepast, niti imam cvikere, niti sam slab Plus kada hocu imam nadrkan pogled kao Knele kad je bio ziv :micri:
e onda ja izgledam kao manekenShta to treba da znachi Pa ja prvi ne izgledam ko geek
Nit' imam astmu, nit' sam nizak i zdepast, niti imam cvikere, niti sam slab Plus kada hocu imam nadrkan pogled kao Knele kad je bio ziv :micri:
Lik sa slika (sarcev) je po meni najbolje gradjeni BB ikada Ne previse mase, simetrija ko ogledalo, i odlican nastup, prosto sam vrh. I cutler je za onu masu dosta simetrican, i izdefinisan, ali to su podgojene svinje, uzas.@Beginer
Heroin je nekada bio lek protiv kaslja a kokain se koristio za lecenje depresije :yes:
To je poenta mog posta :yes: a dokumentarac je btw odlican pogledaj ga celog (probaj bez predrasuda) pa vidi
Ko zna sta ce se sve 2050-te npr. "otkriti" kod "danasnjih sigurno zdravih" sredstava
p.s. Nemam ja "pljuvacki stav" prema svemu :no: iako me "bratija sa net-a" uglavnom tako kapira zbog (ponekad ) previse sarkasticno/"prozivackih" postova jbg
I nemam apsolutno nista protiv bb-a kao sporta ali imam svasta protiv toga da neko ko jednostavno nema genetsko/fizicku predispoziciju "leci komplekse" pumpajuci se do besvesti upotrebom raznih "kvasaca" za telo (a taj na zalost najcesci "primer" upravo pokazuje navedeni dokumentarac)
Brate to ti je sto ti je nauci da zivis s'tim i poboljsaj prirodno (ako pogledas ceo dok. videces da moze i tako )
Neces doduse moci na takmicenja (userem se u cega odmah sada ako i 10% lokalnih pumpadzija vidi podijum uglavnom im pumpanje sluzi za sirenje po kraju ) ali ces izgledati lepo i (ono najvaznije) biti 100% zdrav
p.s. 2 Lik sa slika je ipak "malo prenabudzen"
A i da pitas samo devojke daleko je od lepe gradje
Sve to stoji za medikamente i ostalo,slazem se ja,pa da se razumemo i ne lazemo,gomila bildera zbog silnih test-a koje rokaju u sebe,puse i marihuanu ne bi li laske zaspali@Beginer
Heroin je nekada bio lek protiv kaslja a kokain se koristio za lecenje depresije :yes:
To je poenta mog posta :yes: a dokumentarac je btw odlican pogledaj ga celog (probaj bez predrasuda) pa vidi
Ko zna sta ce se sve 2050-te npr. "otkriti" kod "danasnjih sigurno zdravih" sredstava
Pa ako pazljivije procitas moje postove shvatices da sam ja upravo o tome pricao,i da sam milion puta ponovio da osobe koje nemaju takmicarskih ambicija ne treba da se zanose i rokaju ko zna cime da bi bili nabudzeni za kraj....A najveca glupost koju sam cuo i koju ljudi furaju je da vezbaju zbog riba...Nije lepo telo dovoljno da biste bili smeker,treba gomila stvari(sarm,duhovitost,KES),tako da je ovo po meni najveca glupost ikada...I nemam apsolutno nista protiv bb-a kao sporta ali imam svasta protiv toga da neko ko jednostavno nema genetsko/fizicku predispoziciju "leci komplekse" pumpajuci se do besvesti upotrebom raznih "kvasaca" za telo (a taj na zalost najcesci "primer" upravo pokazuje navedeni dokumentarac)
Ovo stoji,procitaj malo pazljivije samo stranu ili dve moje i careve postove i sve ce ti biti jasnoBrate to ti je sto ti je nauci da zivis s'tim i poboljsaj prirodno (ako pogledas ceo dok. videces da moze i tako )
Neces doduse moci na takmicenja (userem se u cega odmah sada ako i 10% lokalnih pumpadzija vidi podijum uglavnom im pumpanje sluzi za sirenje po kraju ) ali ces izgledati lepo i (ono najvaznije) biti 100% zdrav
Pa prenabudzen kako za kogap.s. 2 Lik sa slika je ipak "malo prenabudzen"
A i da pitas samo devojke daleko je od lepe gradje
Ili da tezis da budes savrsena svera ili ti loptaJa svoje plochice nisam video od 15 godine tako da imam samo obavezu da prechnik drzim na normalnom nivou
Nema veze Ionako je najbitnije ono ispod "plocica" tu se ne sme fail-ovati :Ja svoje plochice nisam video od 15 godine tako da imam samo obavezu da prechnik drzim na normalnom nivou
Upravo takoNema veze Ionako je najbitnije ono ispod "plocica" tu se ne sme fail-ovati :
@beginer
Vazno da se mi razumemo
p.s. Mnogo vise muskaraca se lozi na "busty/debele" zene nego obratno jbg
Ihaj :micri:Tako da ima nade i za buce:butcher:
QFTcak mnogo meni kazu,da bi volele da sam malo manje definisan a da imam malo vise salca
Aj one,al ove starije mlade dame,to je tek zlo kolko vole stomacice i visakQFT
Nisam mogao da verujem ali takvih zena ima poprilicno
Pogotovo ove oko 18god
Okacih vec.ja sam zainteresovan
+1.Istina, ja bash ne volim onaj "odvaljen od stene" fazon, ja sam vishe za onu varijantu sve je na svom mestu i to je to
Ali zato ona stvar mora da bude ko kamen
Tako je, Nikki najbolje zna.A ono dole,slazem se,to bi trebalo da bude ko kamen:
Samo za Duleta i Knele look::micri:Plus kada hocu imam nadrkan pogled kao Knele kad je bio ziv :micri: