Gde sam ja napisao da ne radi? . A ako cemo vec o cirkulaciji koju ovo potpomaze, bolje je da obujete vunene carapeKako mozete da napisete tako nesto, a niste ih koristili?
I mene to zanima. Izgleda da ovde imamo hardcore staromodnu ekipu.Kako mozete da napisete tako nesto, a niste ih koristili?
hahhaahhaha evo ga fantom, pali vatruKako mozete da napisete tako nesto, a niste ih koristili?
I mene to zanima. Izgleda da ovde imamo hardcore staromodnu ekipu.
Vidi se i po tome sto jos uvek navijaju za Cikago i LA.
Zeleo je da bude Durmitor kad poraste^na tom videu je ranije top komentar bio "zeleo je da bude oblak kad poraste"
Ali meni je potpuno fascinantno da se ovako neka panjina pogleda u ogledalo i kaze sam sebi "Wow,al' izgledam do yaya..." Mislim,ako si iskompleksiran valjda nisi slep majku mu....Sto je najgore, i kod nas ima ******cina koji koriste synthol u takvim razmerama. Ne treba ga uopste koristiti osim za aj da kazemo popravku malo zakrzljanijeg misica.
Nije slep, daleko od toga ali on u svojim ocima izgleda do jaja(njemu samom), i to je ono sto je njemu bitno... Da se razumemo, i meni je ovo odvratno i preterano, ali vise postujem likove koji su u tom fazonu: vezbam za sebe, ili bilderi takmicari, ili strong men ili bilo ko ko vezba dal zbog snage, kondicije ili svog zadovoljstva nego li ovi metrosi mrsavi sto vise po teretanama i samo rade trbusnjake a omiljen mi je njihov odgovor: " Vezbam zbog riba".. E to su ti kompleksi pravi Ako su tebi plocice jedini adut kod devojaka, daleko ces doguratiiiAli meni je potpuno fascinantno da se ovako neka panjina pogleda u ogledalo i kaze sam sebi "Wow,al' izgledam do yaya..." Mislim,ako si iskompleksiran valjda nisi slep majku mu....
Ajd ajd, jedno 15ak xD. Moze, ali kao sto kaze stoned, posle toga mozes da pojedes vanglu sarmi . Pa ako uspes da se suzdrzis toga, ekstra . Plivanje najvise kalorija sagoreva.Jel moze plivanje da zameni tracnje posto treba skinem jedno 10Kg
Sad mi je komplikovano da trcim da idem u terentanu itd plus psihicki me satire.
Pa sam mislio mozda sat vremena u bazenu dal moze da zameni trcanje?