activated1
Moderator
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 4.583
- Rezultat reagovanja
- 10
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
a1-PC
CPU & cooler:
AMD FX 8300 @ 3.3GHz / Thermalright Ultra-120A
Motherboard:
ASUS M5A99X EVO
RAM:
4x4GB Kingston HyperX Genesis
VGA & cooler:
ZOTAC GTX1060 6GB / ASUS R9270X-DC2T-2GD5
Display:
BenQ 2450
HDD:
SP/Samsung 120GB SSD Raid-0, 4x Toshiba 1TB Raid-0, Toshiba 2TB
Sound:
Integrated - S/PDIF @ Yamaha RX-V 659
Case:
Corsair Obsidian 750D
PSU:
Corsair RM1000i
Optical drives:
/
Mice & keyboard:
Logitech UltraX & Razer Copperhead (thanks to Lukija)
Internet:
Telekom VDSL 20Mbps/4Mbps
OS & Browser:
Windows 10 x64
Other:
Xiaomi Redmi 5 Plus/HTC One M7 32GB/HTC EVO 3D + 8gb microSD/Sony Ericsson X1
- Urednik
Ja bi rekao da Atila ima i više nego dovoljno iskustva na tom polju, ali si ga verovatno izbacio iz takta. Ali istina kalitetan vantilator jako malo vibracija prenosi, ja imam Xilence 8cm vent, pričvršćen je sa sva četiri šrafa i džaba, trese se celo kućište od HTPC-a zbog njega, jednostavno loš vent. Ja se i dalje ponavljam, treba uzeti u obzir u kom je cenovnom segmetu ovo kućište, da su mogli da probuše još dve rupe mogli su, al ko zna možda imaju takav patern za sva kućišta pa neće zbog jednog modela da menjaju, uvek je tu opcija da probušiš sam, ali neko koga nerviraju vibracije i obraća pažnju na ovakve stvari ne kupuje kućište od 30e, nego kupuje kućište od 70+e."Ventilator ne vibrira ako je pričvršćen sa dva šrafa... pa čak ni ako je samo sa jednim.... ventilator vibrira kad je lošeg kvaliteta."
da nije napisao ovakvu glupost, sve bi bilo OK, ali je ovim dokazao ili nestručnost tj nikakva iskustva sa ventovima i kućištima, ili da je klasičan promoter.
Ja nisam nisam nikom napao već napisao zapažanja iz iskustva., sa dve dopunske rupe ja sam umanjio buku.
BTW ja mislim da tebe niko ne naprada, samo razmenjujemo mišljenja