Nema problema ako se to sve uzima. Pio sam je neko vreme i ima određeni "stabilizacioni" efekat, da ga tako nazovem. Bolje sam se kontrolisao u nekim situacijama koje bi me možda inače nervirale.
Ta 7Nutrition deluje dobro ako je tačno da ima 7% vitanolida što je i bolje od KSM-66 standarda koji propisuje 5%.
Vitamin D uzmi kao Vigantol kapi u apoteci za oko 250 din., ubedljivo najisplativije.
Uzimao sam ovu:
Ne dobiješ automatski, moraš sam da namestiš. Jedan način je da užeš u BIOS i namestiš jedan od njih da bude default ali da dobiješ meni moraš da namestiš u default windowsima da vidi i te druge. Recomo u Mscofig.exe.Jedno blic pitanje pošto ne pamtim kad sam ovo radio - ako u postojeći računar koji već ima svoj OS, dodam jedan nvme iz drugog kompa na kome je win, da li dobijam dual boot opciju ili ne, kako se to setuje uopšte?

Iskreno ne mesam se u to dal je zasluzio ban ili ne, nisam pratio te dugacke postove, nego me zanima ima li nade da se vrati!? Mozda ne bi bilo lose da stoji negde na forumu spisak banovanih i na koliko su banovani, ili ovde nema vremenski ogranicenih banova, vec je sve sad i zauvekNisam toliko pratio desavanja sa njim jer mi bio blokiran ali verujem da je popio ban ako je vredjao fearless. Cini mi se da je zadnji put sa njim imao sukob. Nemam pojma iskreno.

Mislim da je trajni ban ili je Dakula sam tražio da ga trajno banuju (što mi je verovatnije), nema ga više ni na spisku članova...Sta bi sa @Dakula, vidim da je banovan, pa me zanima jel to na odredjeno vreme ili zauvek? Ostade mi lik duzan neku lovu, a jedini kontakt mi je PM ovde![]()
To ti je kad bratina izvadi nov proizvod i otpakuje ga i uslika na prastarom tepihu i vrati ga nazad u kutiju i zapakuje pa na prodaju.Hvala, ali to nije odgovor na moje pitanje: šta je polovno (nekorišćeno)?
Možda i jeste.![]()
Verovatno i da kupujemprodajem nema kategoriju za tako nešto - raspakovano (nekorišćeno).To ti je kad bratina izvadi nov proizvod i otpakuje ga i uslika na prastarom tepihu i vrati ga nazad u kutiju i zapakuje pa na prodaju.

Slabo si ti pratio, idi vrati pa pročitaj bolje. Nije bitna tema, nego vređanje koje ne sme da se započinje, i to po stoti put. Na stranu sto tvrdi sve suprotno zdravom razumu i priloženim potvrdama i slikama sa testova od najpoznatijih it stranica - ništa drugo nego ego problem.Mislim da je trajni ban ili je Dakula sam tražio da ga trajno banuju (što mi je verovatnije), nema ga više ni na spisku članova...
A ovlaš sam ispratio tu raspravu, klasična testeronska nebitna razglabanja oko još nebitnije teme. Takvih ima pet dnevno u svakodnevnom životu, sigurno nije za trajni ban, kad već Fear nije trajno banovan (što ni ne prizivam, najbolje da su svi tu)...
Dobro je pročitao.Slabo si ti pratio, idi vrati pa pročitaj bolje. Nije bitna tema, nego vređanje koje ne sme da se započinje.
Nije, kao što ni ti nisi.. Ili slabo kapiš.Dobro je pročitao.
Poslato sa LLY-LX1 pomoću Tapatoka
Pa zato sto ti je zamorno, zato nista nisi ni pročitao s pažnjom..Zamorni ste bili obojica, a i nekulturni.
I ti si sad vrlo bezobrazan.
Kaži ako te piči roid rage ili imaš menstruaciju. Nemoj ovde šiljiti, niko te ne dira.

Da te podsetim kako izgleda tvoj odgovor, pun provokacija, pretnji i vređanja. U jednoj poruci.Stručljače, nauči sta je thermal density. Nemas 2 blage po hiljaditi put i nekog zoves priučenim budalastinom i retosom. Ja ne znam kad ce tebe konačno banovati sa ovog foruma za pisanje prvo uvreda pa gluposti i neznanja sa prevelikom dozom samopouzdanja u svakom nastupu gde sam sebe kao i ovde napravis na budalu sto i jesi.
Ako te sad ne banuju, onda Peja moze da se pozdravi sa ulogom moderatora jer ne radi apsolutno nikakav posao. @peja81 Koji je ovo put da Dakula pocinje prvi vredjati i ne dobiti perma ban, jel treba ja u stvarnom zivotu da nekog perma banujem za ovo ili za sta sluzi moderator, i kakva je ovo lakrdija od foruma ako se ovaj lik ne banuje po hiljaditi put. Jednom sam ja dobio ban, a on prvi kao i sada krenuo sa ovim uvredama.. povrh svega sto nije upravu za ovo sto pise ?
5900X se manje greje od 5800X, 7900 se manje greje od 7700. Imao sva 4 procesora, video, testirao licno golim ocima, kao sto golim ocima mozes i da gledas testove na internetu i vidis isti rezultat.
To sto je R9 ne znaci automatski da se vise greje od R7, batali tvoje trust me bro koncepte iz glave pa mozda nesto i naucis, vidis, procitas.. a da ne vredjas.
Za kraj šah mat i dosta tvojih gluposti.
5900X ČITAVIH 20c hladniji.
"The 5800X has 8 cores packed in one CCX while the 5900X has 12 cores packed inside 2 CCXs. The thermal density of the 5800X is much higher than that of the 5900X.
You can see the test results here AMD Ryzen 7 5800X CPU Review - KitGuru The 5900X draws more power but still managed to stay cooler than the 5800X. "
"Another point worth highlighting with the Ryzen 7 5800X temperatures is thermal density. This processor outputs the majority of its power via a single 8-core CCX chiplet, rather than the dual chiplets used on the 12- and 16-core parts. Clearly, the temperatures are no cause for concern. But it is interesting to note how thermal density looks to be affecting the temperature behaviour of the processor."
Kako reče Dakula da ga citiram "Zagrevanje procesora nema veze sa nekakvom gustinom ili svakakvim budalastinama koje pojedini priuceni retosi piskaraju" .
Možda Dakula ima nesto da objasni i profesionalnim bencherima na svetskim IT stranicama, ili samom AMDu.. Sigurno je veći stručljak od njih. Vidi se talenat i potencijal, ovakvog IQa pomesanog sa samopouzdanjem nije bilo dugo od pojave Zmaja od Šipova i Jovane Jeremic.