• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Blic pitanja

peja81

Moderator
Učlanjen(a)
08.05.2009.
Poruka
10.521
Rezultat reagovanja
3.326
Moja konfiguracija
Oni će ti odgovoriti da pitaš Lelekom. :d

LiDragon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
03.12.2013.
Poruka
852
Rezultat reagovanja
301
Moja konfiguracija
Bilo kako bilo nista me ne obavezuje da budem kod lelekoma niti imam nesto potpisano sa njima.

Fearl3ss

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
3.463
Rezultat reagovanja
856
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D
Motherboard:
Samo X9999, VRM prejako
RAM:
128gb x 2
VGA & cooler:
Sve aaaaaa
Display:
8k
HDD:
99tb + m2 nvme generation 10
Case:
NZXT RGB LGBT boje, full custom loop water no leak
PSU:
10000w gold 99% +
Javio se Lelekom.
Da li sad da ****m Beotel?
Kiparski fond "Kerseyco Trading Ltd" je novi vlasnik BeotelNeta
Od početka jula 2013. novi vlasnik BeotelNet ISP je kiparski fond "Kerseyco Trading Ltd", koji je deo "7LCP Emerging Europe L.P.".

Kipar se spominje i u tabloidu.. navodno pravi vlasnik neki domaci tajkun, pominje se i Peconi. Kod nas uvek neke igranke :lock:

Internet provajder Verat je preduzeće koje se bavi pružanjem internet usluga. Prvo je bilo u vlasništvu BK Kompanije, onda je prešla u ruke Predraga Rankovića Peconija. Danas je Verat u vlasništvu kompanije sa Kipra, koja je, ustvari, firma domaćeg kriminalca.

- Ukoliko ste na njihovim sajtovima primetili iste cene i ponudu, ukoliko vam je za produženje „ADSL“ pretplate ili „Hosting“ usluge u korespodenciji napisano da su sada „BeotelNet“ i „VeratNet“ jedinstvena firma, nemojte se iznenaditi jer je Kiparski fond „Kerseyco Trading Ltd“ preuzeo „BeotelNet“ a od ranije je vlasnik „VeratNet“ kompanije, što je rezultiralo objedinjavanjem ponude.

Poslednja izmena:

LiDragon

PCAXE Member
Učlanjen(a)
03.12.2013.
Poruka
852
Rezultat reagovanja
301
Moja konfiguracija
Prvog decembra opet obavestavam telekom da ne zelim kod njih i da sam ih obavestio mesec dana ranije.

***acu ih koliko mogu a mogu.

Fearl3ss

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
13.08.2015.
Poruka
3.463
Rezultat reagovanja
856
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Samo X3D