resio sam
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ja bi ga okacio ovako LC POWER DOCK U3 pa ako ga neko trazi sigurno da ce da mu izbaci rezultat. Mada jel ima jos istih dock station na KP ako ima vidi kako su oni imenovali pa tako odradi i ti.Da bi više potencijalnih kupaca videlo na KP-u oglas, da li ima razlike ako navedem duži ili kraći naziv ili nema nikakve veze sa brojem pregleda?
Na primer:
LC POWER LC-DOCK-U3-VI HDD docking station
ili
LC-DOCK-U3-VI
Zar u DualSenseX programu nema opcija da se odabere koje simbole će da prikazuje?Koji xbox kontroler da kupim, vidim cene na KP i radnjama ima razlike, sad da li je na KP laznjak ili?
Kontroler mi treba iskljucivo za PC , nemam konzolu ali me nervira Steam kad mi daje simbole od xbox-a, a koristim DS kontroler.
Ja imam ovaj i veoma sam zadovoljan. Ovaj moj je bez BT dongla jer ja imam BT sa ploce tako da mi nije bio potreban. Ono sto mene smara je sto nema neko upozorenje kad su baterije pri kraju.Koji xbox kontroler da kupim, vidim cene na KP i radnjama ima razlike, sad da li je na KP laznjak ili?
Kontroler mi treba iskljucivo za PC , nemam konzolu ali me nervira Steam kad mi daje simbole od xbox-a, a koristim DS kontroler.
CANYON Gamepad Wireless GP-W3 (Crna) K1CNDGPW3 | GigatronKoji xbox kontroler da kupim, vidim cene na KP i radnjama ima razlike, sad da li je na KP laznjak ili?
Mozda je razlog bas taj koji sam naveo. Adapter je Wireless a ne Bluetooth@Dakula74 Mnogi imaju problem sa BT adapterom koji nije original (lag i sl. ). Ne znam koji je nadimak na drugom forumu, na ovom je @zeleni ali vidim da ne dolazi pa ako neko zna da li i susedni forum posećuje da ga pitaš koji je on imao razlog da posebno kupuje adapter (prethodno je kupio nov original Xbox kontroler).
To je sa tvoje tacke gledista. Evo malopre igram indianu dzons na kontroleru i pokazuje mi da treba da pritisnem button X i sam sebi kazem u glavi aha znaci treba da pritisnem kocku. Godinama sam igrao PS1 2002-2005 i jednostavno taj raspored mi je ostao u glavi do dan danas.Xbox kontroler ima 100 puta bolju logiku rasporeda simbola nego PS kontroler (ima i do toga što je to zapadnjačka, a PS istočnjačka logika)...
Dakle imaš simbole X,Y, A i B.
Trebaš da zapamtiš samo koji su u donjem, a koji u donjem redu i to je to, raspored je logičan...
Ja PS simbole pamtim po tome sta rade u konkretnoj igri (muscle memory), pojma nemam koji konkretno simbol pritišćem.
Jedino kad sam morao zapamtiti je GOW 3 i ona zagonetka sa sviranjem pesme.
To je problem u onim tzv WSAD igrama gde simbole.treba pritiskati u zadatom trenutku po zadatom rasporedu, ali te igre gkedam ds igram na Win, pa mi samim tim prebaci na XB raspored koji znam.