Slažem se, zvučnicima će manje smetati položaj na podu nego kućištu (a posebno unutrašnjosti kućišta).velika je razlika pod i sto. ali opet sve zavisi od okruzenja, stan, kuca, prozori sobe, protok vazduha u sobi, kucni ljubimci...
Verujem da će ti "mađari" izaći u susret, nije ovo toliko kabasto, a nije da se cimaju do Mađarske i nazad samo za tu stvar, dovlače oni pune kombije...Da li je poželjno uzeti filter za prašinu za lian li lancool 216 kućište?
(za prednju stranu)?
za sada ne primećujem da se išta taloži ali skoro je sklopljeno sve.
Ouć.FRONT DUST FILTER (LAN216-2) - LIAN LI is a Leading Provider of PC Cases | Computer Cases
LANCOOL 216 Dust Filter Kit LAN216-2X/2W High density magnetic filter for LANCOOL 216 front mesh panel, brings the dust filteration to the next level. AVAILABLE IN TWO COLORS Black BUY NOW White BUY NOW SIMPLE INSTALL AND REMOVE PROCESS The dust filter is easily to install and remove for...lian-li.com
gledam i ne mogu da nadjem u Srbiji da ima. jedino u hr.
eventualno kod mađara ali što bi se cimali za stvar od 15 e. da li im se i isplati?
Црни outline (на то мислим) до update задњег ни био.Pa treba tako , kliknuo si i obalezio folder, kako bi drugacije znao da si ga obelezio?
Ja 4k Max 1.generacije i prezadovoljan sam, cak negde u fioakama imam i max 2.generacije, kada ovaj crkne da budem spreman A sto se cena tice, mislim da je 16.-17. jula PRIME DAY na Amazonu, pa napravite strategiju, bice dobrih cenaJa koristim firestick 4k, odlicno radi, odlican proizvod, ima nekad na akcijama za tipa 30e.
Ako zelis da koristis iskljucivo ta dva servisa EON + MAX onda mozes jeftino da prodjes sa nekim bilo kakvim BOX-om ,jer su oni ionako HD, ali ako ides na ostale striming servise gde hoces striming u 4K onda mora vise da se plati, jer ti u stvari placas sertifikate da mogu da puste sadrzaj, jer ljudi uzmu divljaka i onda se zale sto im TV daje losu sliku i ne kontaju da su kupili BOX koji nema sertifikat ,a to automatski znaci neka mala rezolucija striminga.Jel ima neko smart box neki jeftin na kome pouzdano rade eon i hbo max kako treba?
Moze neka preporuka,imam hbo max i eon ali mi je stvarno cimanje da vucem hdmi kabl kad god gledam nesto na tim "servisima".
Tv mi je smart,ali hisense sa njegovim viva sistemom koji ima samo netflix i yt,u prodavnici nema nicega.