Najbolje napajanje za rx 570 do 70e?
hvala
gspace u appgalleryDa li neko zna kako da instaliram Google play store na P40 Lite
Ako su nalozi povezani,pokazaće ti ikonicu u uglu kad pustiš neki video,klikneš i to je toHocu da povezem telefon i tv preko opcije cast, internet je mts, a hocu da pustim sk preko mobilnog neta, da li je ovo izvodljivo?
Moze ako USA skine sankcije Huaveiju.Trolujes malo ?
Pa odes na Google Play Store pa skines odatle
Koliko znam mts preko svoje mreze blokira eon.Nisam razumeo.
Povezem ja telefon, dobijem sliku, ali kada pustim eon (sk) kaze mi da ne moze preko mtsa ovaj kanal.
Kako da koristim mts wifi za cast tv-a i mobilni net za eon?
Uh bre, ja zaboravio na to skroz.Moze ako USA skine sankcije Huaveiju.
Probaj.Uh bre, ja zaboravio na to skroz.
Sad će smrde da mi naplate nešto 100%Pogledajte prilog 44984
Ovo je u sortirnom centru, RSBEGC, BEOGRAD C 11003 LETTERS, tako da kapiram da neće biti carine (valjda).
Pogledajte prilog 44985
Na sajtu naše pošte pod uslovom da kod koji si dobio ima internacionalno praćenje.Dje prqtis ovako posiljku? Cekam neke balone nikad da stignu a bitan datum se blizi...
Mozda ti i ne naplate carinu al ono otpakivanje ti uzmu 500-1000din. Lopovska posla...
Jedino da na telefonu napravis hotspot pa da povezes TV na net od mobilnog. E sad koliko bi ti to sve odralo interneta je vec pitanje.Nisam razumeo.
Povezem ja telefon, dobijem sliku, ali kada pustim eon (sk) kaze mi da ne moze preko mtsa ovaj kanal.
Kako da koristim mts wifi za cast tv-a i mobilni net za eon?
Oni se samo brinu da li ces ti znati da otvoris paket pa ga oni otvore prvi cisto da budu sigurni da je moguceNa sajtu naše pošte pod uslovom da kod koji si dobio ima internacionalno praćenje.
Carinu svakako ne mogu da mi naplate jer je ispod 50€ a naplatiće mi otvaranje i PDV sigurno. Ti njima treba da platiš što su oni tebi otvorili paket…No comment. BANDA! LOPOVSKA POSLA!