Marvox
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 09.12.2018.
- Poruka
- 757
- Rezultat reagovanja
- 1.064
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7 13700K / Noctua NH-D15
Motherboard:
ASUS Prime Z690-A
RAM:
2x16Gb Kingston Fury Renegade DDR5 6400Mhz CL32
VGA & cooler:
RTX 4080 Palit Game Rock OC
Display:
LG 27GL850-B Nano IPS 144Hz / LG 27GN800-B Nano IPS 144Hz
HDD:
Kingston KC3000 2tb SSD Intel 512Gb, SSD Samsung 120 Gb, 1Tb WD
Sound:
Kiwi Ears Quartet / HyperX DualCast
Case:
NZXT H700i
PSU:
FSP Hydro G PRO 1000W ATX 3.0
Mice & keyboard:
Glorious Model O Wireless/Keychron K2 V2
Internet:
Kable 350/20 Mbs
OS & Browser:
Win10 64bit
Aj jedno glupo pitanje...
Prosli mesec sam negde izgubio racun za kablovsku i internet, sada mi je stigao sledeci i pise da ima ukupno za placanje 8800 dinara, i ispod kao uplatnica, na 4400. Ako ja uplatim sa ovim pozivom na broj, koji je naznacen na nalogu za uplatu, a cifru stavim celokupnu, znaci 8800, da li ce se sve rasknjiziti ili ce mi i dalje stajati dug, jer nisam razdvojio uplate, i stavio poziv na broj koji prate te uplate.
Misljenja mi nisu bitna, jer ga imam i ja pa mi nista ne znaci
Jel imao neko iskustva sa tim, ili zna kako funkcionise. Da ne zovem njih, pa da cekam operatera, pa mi oni salju... Razumete me.
Prosli mesec sam negde izgubio racun za kablovsku i internet, sada mi je stigao sledeci i pise da ima ukupno za placanje 8800 dinara, i ispod kao uplatnica, na 4400. Ako ja uplatim sa ovim pozivom na broj, koji je naznacen na nalogu za uplatu, a cifru stavim celokupnu, znaci 8800, da li ce se sve rasknjiziti ili ce mi i dalje stajati dug, jer nisam razdvojio uplate, i stavio poziv na broj koji prate te uplate.
Misljenja mi nisu bitna, jer ga imam i ja pa mi nista ne znaci
Jel imao neko iskustva sa tim, ili zna kako funkcionise. Da ne zovem njih, pa da cekam operatera, pa mi oni salju... Razumete me.