Apple
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 01.01.2010.
- Poruka
- 1.078
- Rezultat reagovanja
- 37
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
MacBook Air M1 16/512GB
CPU & cooler:
5950x Full EK Water 2x360 Radiator D5 Pump
Motherboard:
MSI MAG B550 TOMAHAWK
RAM:
Patriot Viper Steel 4400MHz
VGA & cooler:
ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 Trinity
Display:
LG Ultragear 27GP750 1080p 240Hz
HDD:
ADATA XPG GAMMIX S11 PRO 1TB; WD Black 1TB
Sound:
Integrala
Case:
Fractal Define S2 Tempered Glass
PSU:
Seasonic Platinum-1000 1000W - SS-1000XP
Optical drives:
-
Mice & keyboard:
Logitech Pro X Superlight White & Logitech G413
Internet:
Supernova Optika 1000/500
OS & Browser:
WIN 11 x64 Pro Legal,Firefox
Other:
Raspberry pi 5 8gb
Verovatno neko place za njima kad je ta cena bila za njih ..
Kako kome zapadne, bukvalno ako se nadju dobre polovne ne mora da znaci da je losa kupovina. Ali na zalost, retko kad nalete dobre, ovo po oglasima je sve za djubre manje-vise.
zanimljivo je samo dok gledas kako izlazi displej, a onda shvatis da nemas ni usb ni bilo koj djavo, a interfejs kao windows 95 xD a kad probas da koristis touch screen u toku voznje na 7" ekranu, shvatices zasto ljudi ne koriste masivno touch screen plejere, jer ne mozes da pogodis ni jedno faking dugme u toku voznje xD hteo sam ja da ugradim asus hd7 umesto 2din fabrickog mp3, i kupio sam ekvilajzer sa pojacalom u sebi bas za tu svrhu koji ima line in cinceve, moze da napaja 4 zvucnika i ima line out za pojacalo i sub koji su mi u gepeku... kad sam krenuo u test voznju, nisam mogo pesmu da promenim i reko fak this, vracam se na mp3... nije to show car na koji ce jedino klinja od 5 godina da se nalozi kad vidi tablet umesto radia, nego daily pa je prakticnost na prvom mestu... msm eto cisto moje iskustvo da te postedim muka, ali ako zelis na hard way i da skontas isto sto i ja, samo napred 
Pa onda jedino sto ostaje je da se uradi neki normalan CD player za MicroSD/USB slotom i AUX/iPhone izlazom. E sad, posto vidim da se dosta razumes u celu ovu tematiku, imam jedan problem: fabricko ozvucenje prilicno lepo zvuci, medjutim imam samo prednje zvucnike i onaj fabricki subwoofer tako da kako god podesim ekvilajzer bass uvek mnogo udara. Pretpostavljam da ce se to resiti ako se ugrade zvucnici u zadnja vrata, eventualno neko pojacalo u gepek (komsija ima neko mudoviste u gepeku, kad odvrne muziku tresu mi se prozori na spratu :O ). Naravno, posto mi je i estetika bitna, hteo bih neki CD player sa crvenim osvetljenjem da se uklapa u centralnu konzolu i jos 2 zvucnika za zadnja vrata. Da se drzim Kenwooda sto se tice CD playera? Sta raditi za zvucnike i koliko bi to kostalo?