jel sam ja uspeo da promasim fotke ili ih nisi kacio na forum?
 jel sam ja uspeo da promasim fotke ili ih nisi kacio na forum? 
Brat mojDa saltam ko Vule, pobegao bih ohohooooo

Imate uostalom onaj moj klip sa izmerenih 7.89, nisam bio sam u kolima, i pun gepek alata bio, preko 100 kila viška, na zimskim 15kama...
 Imate uostalom onaj moj klip sa izmerenih 7.89, nisam bio sam u kolima, i pun gepek alata bio, preko 100 kila viška, na zimskim 15kama...

Smekerski auto skroz, a ova boja Viridian Green/Graphite felne je odlicna kombinacija
 Smekerski auto skroz, a ova boja Viridian Green/Graphite felne je odlicna kombinacija  Gledao sam TopGear kako ga Jeremy napljuva, a posle ispade da mu se jako svideo. Crazy TopGear crew
 Gledao sam TopGear kako ga Jeremy napljuva, a posle ispade da mu se jako svideo. Crazy TopGear crew 

Izasao bih u Yassa komunistickoj nekulturnoj trenerci i patikama albankama, boli me uvo, tj. bolelo bi me uvo da imam takav auto. Zonda je Zonda.Itekako jeste. Iako je Ferrari za iste pare možda za nijansu brži, Aston Martin ima jedinstvenu dozu sportske eleganicije, pa iz njega možete bez problema izaći skroz skockani u odelu a da ne izgledate smešno, kao što bi izgledali da na primer izađete iz Zonde...

Ne vidim sto bih izgledao smesno ako bih izasao u odelu iz Ferarija, Veyrona ili bilo kog drugog sportskog automobila, isto ko sto ne vidim sto bih izgledao kao seljak ako bih izasao iz Mecedesa, ili Majbaha u sorcu i papucama ako je napolju +40 stepeni?Itekako jeste. Iako je Ferrari za iste pare možda za nijansu brži, Aston Martin ima jedinstvenu dozu sportske eleganicije, pa iz njega možete bez problema izaći skroz skockani u odelu a da ne izgledate smešno, kao što bi izgledali da na primer izađete iz Zonde...

) kako god samo da ga vozim
) kako god samo da ga vozim  i ne bi me bilo blam ama bas uopste
 i ne bi me bilo blam ama bas uopste Nekako to vise pristaje za neku limuzinu a ne za sportski auto, sto u ovom slucaju nije tacno, Jer je Aston Martin upravo hibrid elegancije i sportskog izgleda.
 Nekako to vise pristaje za neku limuzinu a ne za sportski auto, sto u ovom slucaju nije tacno, Jer je Aston Martin upravo hibrid elegancije i sportskog izgleda.

Zanimljiv mi je ovaj automatski menjac sa ovim dugmicima, al' opet, mislim da bih ipak uzeo manuelni, real drivers use three pedals
 Zanimljiv mi je ovaj automatski menjac sa ovim dugmicima, al' opet, mislim da bih ipak uzeo manuelni, real drivers use three pedals