Extra, hvala Mada stvarno, ne izgleda mi to - to ...fabrika bolja, nije kao na onoj slici od W202 ...mozda je i do toga sto je lak, a ne mat ...ma realno kako je superiska jeEvo matori
vidi.. pdf ima i drugu stranuPročitaj malo bolje Kupio ga je, pa onda tek shvatio šta mu sve ne valja (nije mi jasno kako neko može da ne primeti sve navedeno), pa ga posle vratio i izvukao skoro sve pare nazad...
mozda pored maske i branik i jos skines znak obavezno...Da li bi neko ko je spretan u PS-u bio ljubazan da pocrni masku, cisto da vidim na sta lici? Da li ispada nesto slicno ovome na trecoj slici ili ne ..
Ja pokusavao nesto, al' ne umem ..
Extra, hvala Mada stvarno, ne izgleda mi to - to ...fabrika bolja, nije kao na onoj slici od W202 ...mozda je i do toga sto je lak, a ne mat ...ma realno kako je superiska je
Soknice za Fedju
Samo mi se cini da ovaj za lancer malo puno trazi
Sta bi tek rekao na FQ verziju, koja ima 400 konja i 540 NM iz iste kubikazeLancer - 2L=300 konja. Qq lele
Bezi bre dizelas, taj nije za tebelepo je videti i malo provozati ali da vozis samo to i nije tako lepo da na svako obilazenje skracujes za dve brzine tek onda gas