OCz
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 04.04.2009.
- Poruka
- 948
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
i5 750 / Megashadow (lapped) Push-Pull (Scythe GT AP-15)
Motherboard:
Gigabyte P55A-UD6
RAM:
12GB Mushkin & Exceleram
VGA & cooler:
Palit StormX GTX 1050
Display:
LG 32LK450
HDD:
Samsung 840 EVO 128GB & F3 HD153WI
Sound:
Cerwin-Vega! VE-15 / Denon PMA-1500R / AKG K702 / Shanling PH300 / Asus Xonar STX
Case:
Corsair Obsidian 650D
PSU:
Thermaltake Smart SE 530W
Optical drives:
Nemam
Internet:
Imam
OS & Browser:
Windows 8 Pro x64
Skoro da je ista potrosnja sa auto menjacem. Dizel je, nisko ga salta a iako preferiram manuelni uzivanje je cesto voziti auto A znas da mozes i sam da menjas, mada svejedno bi menjao kada normalno vozis kako auto vec sam i radi. Kod benzinaca je malo drugacija stvar jer ga auto menjas obicno kod vecine salta na nesto vecim obrtajima nego sto bi ti sam radio.
159 je dosta povoljan ...mada sta ga znam, ni ja ni cale ne gotivimo Alfu, iako kazu da je 159 "bolja" Alfa. Ja sam sa C klasom iako 5-6god. starijom sigurniji. U 159 nikada nisam bio, bio sam u 166 2.5 V6 sa dosta opreme (svuda koza itd.) i brutalan je auto zaista, ali opet iznutra nista bolji od C klase iz oglasa za koju manje brinem i za mehaniku i elektroniku.
Covek voli mecku,pustite ga Odlican je to auto,drugar jedan vozi,c200 doduse,ide kao zmaj i nema nikakvih problema
159 je dosta povoljan ...mada sta ga znam, ni ja ni cale ne gotivimo Alfu, iako kazu da je 159 "bolja" Alfa. Ja sam sa C klasom iako 5-6god. starijom sigurniji. U 159 nikada nisam bio, bio sam u 166 2.5 V6 sa dosta opreme (svuda koza itd.) i brutalan je auto zaista, ali opet iznutra nista bolji od C klase iz oglasa za koju manje brinem i za mehaniku i elektroniku.