voodoons
Moderator
- Učlanjen(a)
- 06.04.2009.
- Poruka
- 7.950
- Rezultat reagovanja
- 147
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
voodoons’s MacBook Pro
CPU & cooler:
Intel Core i5
Motherboard:
MacBookPro12,1
RAM:
8 GB
VGA & cooler:
Intel Iris Graphics 6100
Display:
Retina LCD 13"
HDD:
APPLE SSD SM0128G
Sound:
Apple Inc
Mice & keyboard:
Lenovo BT Laser Mouse
Internet:
SBB 70/4 Mb/s
OS & Browser:
OS X 10.11.6
Other:
Iphone 6
- Admin
- #10.326
Po vazecem zakonu, vozaci su zaista duzni da voze desnom kolovoznom trakom a leva se koristi za obilazenja, nebitno jel auto-put, naseljeno mesto ili nesto trece.
Po tome, jeste pod A tacan odgovor, nebitno jel on vozi maksimalno dozvoljenom brzinom. Njegova obaveza je da vozi desnom trakom.
Novi Sad od svih gradova gde sam vozio ima upravo takvu tradiciju. Vozi se levom trakom u vecini slucajeva. Desava se da desna traka bude brza od leve, obilazi se desnom stranom, sto po zakonu nije dozvoljeno. Ja, kad naidjem na takvog u desnoj traci, vrsim pritisak ablendovanjem pa ako se ne skloni, trubim i sve se nadam da ce se u budicnosti to promeniti,.da ce poceti voziti desnom trakom... Ali izgleda, u NS-u, tesko...
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
Po tome, jeste pod A tacan odgovor, nebitno jel on vozi maksimalno dozvoljenom brzinom. Njegova obaveza je da vozi desnom trakom.
Novi Sad od svih gradova gde sam vozio ima upravo takvu tradiciju. Vozi se levom trakom u vecini slucajeva. Desava se da desna traka bude brza od leve, obilazi se desnom stranom, sto po zakonu nije dozvoljeno. Ja, kad naidjem na takvog u desnoj traci, vrsim pritisak ablendovanjem pa ako se ne skloni, trubim i sve se nadam da ce se u budicnosti to promeniti,.da ce poceti voziti desnom trakom... Ali izgleda, u NS-u, tesko...
Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2