Uff ne podsecaj me... Pre tri-cetiri godine za Novaka, jos sam vozio Yuga, odem ja po devojku, ugasim auto sve normalno, pokupim ja nju, i nece ni da cuje... Struje ni za leba, a ona mucenica se sredila stikle ovo ono, a ja u zemlju da propadnem Tad je Yugo dobio udubljenje u predelu levog krila od moje cipele, i odmah posle nove godine otisao drugom vlasnikuBtw, po meni nema goreg smaranja nego kad auto nece zimi da upali. Zapalio bih ga onda.
Ja bi se u*r*o da sam na mestu ove dvojice u autu. A oni su totalna opuštencija, kao u redu je, ajmo dalje, zamalo da izginemo, ali nema veze. Kakav drift kamionom jbtOpuštencija:
Bitno je da devojka nije otisla drugom "vlasniku"Uff ne podsecaj me... Pre tri-cetiri godine za Novaka, jos sam vozio Yuga, odem ja po devojku, ugasim auto sve normalno, pokupim ja nju, i nece ni da cuje... Struje ni za leba, a ona mucenica se sredila stikle ovo ono, a ja u zemlju da propadnem Tad je Yugo dobio udubljenje u predelu levog krila od moje cipele, i odmah posle nove godine otisao drugom vlasniku
Daj bre, kako te nije sramota da snimaš fiksnim telefonom , uzmi tu redakcijsku kameru i ljudski to snimiRUS-e, auto je potrosio bio 300g ulja na 3000km, iz razloga sto je riknuo (procureo) zadnji semering radilice. Kupio sam novi kada smo stavljali novo kvacilo (2.020 dinara) i zamenili ga.
Sad nista ne curi, ide auto, zlo kako ide
Evo jedan (los) snimak po onoj kisi pre neki dan, bilo mi dosadno, izvinjavam se sto je kamerica losa
80-120km\h, 3. stepen prenosa
Samo mojne Feđu kao snimatelja, ubiće ti performanse za više od 1sec, jbg, overweightMislis da je jeftino uzeti redakcijsku kameru i snimatelja?
Jbt, ovo se jedva vidi nesto. A i cini se da nisi izgurao 120 trecom. Ovo je po GPS-u od 75-115.RUS-e, auto je potrosio bio 300g ulja na 3000km, iz razloga sto je riknuo (procureo) zadnji semering radilice. Kupio sam novi kada smo stavljali novo kvacilo (2.020 dinara) i zamenili ga.
Sad nista ne curi, ide auto, zlo kako ide
Evo jedan (los) snimak po onoj kisi pre neki dan, bilo mi dosadno, izvinjavam se sto je kamerica losa
80-120km\h, 3. stepen prenosa
Realno, nemaš pojma! Imaš ti još mnogo da učiš... ... i snimi to malo boljom kamerom.Ne smaraj, realno
Kiss! :vozim:Realno - nemam
Niti cu da imam! Bitno je da imam brz traktor!!!
:-*