To je već stvar ličnog ukusaČim vozi Hyndai-ja, automatski je seriously uncool.

Ali, što se tiče crtice - izgleda da nije neophodna. Eto, ni muftija je nema (ako je ona vest istinita, naravno).
To je već stvar ličnog ukusaČim vozi Hyndai-ja, automatski je seriously uncool.
Sta fali hyundai-u ?Čim vozi Hyndai-ja, automatski je seriously uncool.
Daj nesto konkretno sta ne valjaA sta ne fali?![]()
Kako to da se ne hvatamo za nov auto, mislis modele? Pa ti si upravo prozvao ix30 koje je nov model...Pa po mom misljenju sve, pocnimo od toga sto ga prave Korejanci, cija karoserija tj exterijer nakon 3 zime kod nas poce da rdja i to u prevelikim kolicinama, do enterijera koji mi je jos plasticniji nego kod Forda Focusa
@Vule: Gledo ne gledo TG, jedno su snovi, drugo mogucnosti, a trece realnost i moje misljenje i iskustva ljudi
p.s. Nemojte sad da mi se odmah vatate za i30 koji je nov auto, ako tako gledamo svaki auto nov, pa i Lada je full fulova![]()
Pa i i30 je hyundai, generalno svi novi modeli su im na "nivou"Ja nigde nisam prozivao i30, nego Hyundai generalno (citaj sta pisem a ne kako mislis da sam napisao)
Kao prvo to je za broj manji auto, a kao drugo enterijer mu je plastican bas kao kod focusa kog si malopre spomenuo. A i morao bi da proverim tu cenu, nesto ne verujem da ima dizel vw sa full opremom za te pareNe znam za Golfa, ali za istih tih 16k mzoes da uzmes Novog VW Pola 1.6TDi( a i vrapci znaju kakav je TDI motor) sa full opremom, i pritom novi Polo je![]()
Polo 1.6 tdi 90ks highline, 16k evra...Google is your friend, pa proveri![]()
Nisam imao prilike ni ja da se vozim u 6-ici, ali kazu da je najveca razlika odnosu na prethodni model bas unutrasnjost.sto jes jes.. vw se iskvario po tom pitanju.. plastika u golf 5 je ocaj ocaja.. ne znam za 6-icu, nisam se vozio u njoj..
Provociras opet, a?Pa po mom misljenju sve, pocnimo od toga sto ga prave Korejanci, cija karoserija tj exterijer nakon 3 zime kod nas poce da rdja i to u prevelikim kolicinama, do enterijera koji mi je jos plasticniji nego kod Forda Focusa![]()
Pa kad me vec teras da se kur**m Bugatti veyron-aProvociras opet, a?
Da mi je znati sta ti vozis kada su ti sve ovo kante.
+1VI je jedino malo auto koje ima udobnost limuzine. Strašno su ga uradili.
Eto dao sam primer, polo moze da kosta i preko 20k evra, vec gazi cenovni rang za 2 broja vecih automobila. Pa pre cu da kupim full i30 i za 5k evra razlike da ga odrzavam i sipam gorivo par godina, i imam veci auto. VW je jednostavno precenjen, bolja varijanta je onda isti auto samo drugi znak, tj skoda...
Ono sto sam primetio u ovoj temi da ima mnogo paljevina, a ko zna kakve krseve voze. Da ne shvatite pogresno, ne vredjam nikog, ali ljudi budite realni, pustite mastanje i lozenje... Da pare nisu problem pa i da kupujemo sta nam se svidja bez previse razmisljanja, ali nije tako, na zalost...