S
stalja
Guest
Realno može da vozi roadtrip kroz Srbiju, to mu je samo po sebi dovoljan izazov a i ima šta da se vidi. Samo našim ludacima može biti interesantna vožnja kroz Sibir.
Ma idi... jel' to definicija avanture po nekom katalogu ili pak tvoja licna expertiza?to nije to, vozikaj se onda po gradu, blizu svog kreveta i mamine kuhinje.
avantura podrazumeva visoki rizik, a kada (i ako) dođeš do kraja, zadovoljstvo ne prestaje tako lako.
I ostaće bez goriva, pošto će im trebati jedno sat, sat i po vremena od plavog mosta do aerodroma na primer, a možeš misliti koliko srče neki nadrkani lamborgini ili ferrari na primerNegooo, nešto mi pade na pamet.... Za 2 nedelje dolaze Gambalovci u prestonicu... Hoće li se svi zaglaviti na Gazeli, pitam ja vas?
Veći je problem što će te mašine da se pregreju ko onomad prošli put kada su bili ... Jednostavno to nije napravljeno da ide stani-kreni sat vremena, već da se džibri sve u 16I ostaće bez goriva, pošto će im trebati jedno sat, sat i po vremena od plavog mosta do aerodroma na primer, a možeš misliti koliko srče neki nadrkani lamborgini ili ferrari na primer
Znam za jednog lika iz okoline BG-a, ima 850i sa plincugom. Mislim cak da je izvadio rezervoar za corbu. Vozi ga po kraju kada kara lokalne klinke-sponzoruse. Nije ga cak ni registrovao. Ko ce da registruje V12 od 5000 kubika....Ja bih u ovo ugradio plin
Sta bre 2 isparivaca na jedan komp. Ko iz sale
Mislim da bi cale dobio srcku da nam ovo udje u servis
Sta me bre cimas?! Nije za dve nedelje nego 31 Maja!!!Negooo, nešto mi pade na pamet.... Za 2 nedelje dolaze Gambalovci u prestonicu... Hoće li se svi zaglaviti na Gazeli, pitam ja vas?