Wiz
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 06.05.2009.
- Poruka
- 564
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
Ne razumem?A shto ne bih chitao sa nekog tableta koji ce mi pustiti i YT video ako treba?
http://www.apple.com/ipad/features/youtube.html

) i koristi nekoliko dana, ali ne sat vremena, nekoliko dana, idi malo po appstore, instaliraj nekoliko programcica, nakrcaj ga svim i svacim i javi mi da li se usporio i najmanje. Sam osecaj u radu je jednostavno do sad ne prevazidjen. No ne mogu ja to tebi da dokazem ako si odbojan prema toj spravi i poredish je sa P1.
Niti sam ga napljuvao niti mislim nesto lose o tome,sve sto radim je da poredim iz licnog iskustva apple sa uredjajima iz iste klase.Idalje smatram da je recimo ipod najbolji muzicki player koji moze covek da kupi na planeti i dan-danas.Iphone koji sam ja koristio ima brzi procesor od recimo ove nokie-e ali kada se dzail breik-uje iphone i kada se nokija cook-uje rad i brzina u oba sistema je identicna.Pod ovim smatram:kreatanje kroz aplikacije,podizanje softvera,zatvaranje softvera itd...Idalje smatram da je glavno oruzije apple-a dizajn i mozda i najvaznije INOVACIJE.Kad god apple nesto izbaci novo to veoma cesto bude veliki boom jer napravi nesto sto se do tad niko nije setio