• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

Apple iPad - Prodato 300.000 primeraka za jedan dan

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

activated1

Moderator
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.583
Rezultat reagovanja
10
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
a1-PC
CPU & cooler:
AMD FX 8300 @ 3.3GHz / Thermalright Ultra-120A
Motherboard:
ASUS M5A99X EVO
RAM:
4x4GB Kingston HyperX Genesis
VGA & cooler:
ZOTAC GTX1060 6GB / ASUS R9270X-DC2T-2GD5
Display:
BenQ 2450
HDD:
SP/Samsung 120GB SSD Raid-0, 4x Toshiba 1TB Raid-0, Toshiba 2TB
Sound:
Integrated - S/PDIF @ Yamaha RX-V 659
Case:
Corsair Obsidian 750D
PSU:
Corsair RM1000i
Optical drives:
/
Mice & keyboard:
Logitech UltraX & Razer Copperhead (thanks to Lukija)
Internet:
Telekom VDSL 20Mbps/4Mbps
OS & Browser:
Windows 10 x64
Other:
Xiaomi Redmi 5 Plus/HTC One M7 32GB/HTC EVO 3D + 8gb microSD/Sony Ericsson X1

Shiki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.609
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
.
RAM:
4GB DDR3 1066MHz
Display:
LG LC55 42"
HDD:
Kingston V+ 128GB|WD GREEN 1TB (Icy Box)| 160GB WD Passport
Sound:
Logitech Z5500
Mice & keyboard:
Apple Magic Mouse|Apple Wireless Keyboard
Internet:
Cable 8096/384
OS & Browser:
Snow Leopard 10.6.6 :)
Other:
Macbook White Unibody
iPad u osnovnoj verziji koshta 499 dolara shto je po danashnjem kursu 372 eura. Ja stvarno mislim da je za te pare zaista pristupacan. Naravno, kod nas toliko nece koshtati, ali to nije tema. Ipak, ako imash nekog rodjaka, babu, dedu, tetku ipak moze da te izadje toliko...

Ja bih ga za te novce definitno kupio :)

A shto se tice iPhone, opet vazi ista prica ko i za iPad. Ne moze ovo, ne moze ono, ocekuje se od mobilnog uredjaja da bude kompjuter. Pa nije jednostavno za to napravljen, zato i ne moze, i kao shto se da primetiti ne da je popularan nego tri generacije maltene identicno izgledaju i prodaju se kao alva :). Sad je HD2 proglashen boljim telefonom, maltene jednoglasno i eto odmah stize novi iPhone koji ce verovatno da ga potuce na svim poljima:) , bar se tako shpekulishe i najavljuje...

EDIT: Vidim deo za bluetootoh. I to radi sa instaliranjem dodatnog programceta bluetoothnova ili slicnog:)

:wave:

Onda je to novo jer iPad nije trebao da podrzava flash, bar je tako bilo recheno ;)

A multitasking jel su i to ubacili? ili toga i dalje nema...
To je prica da nema multitasking, ima ga instaliranje programceta od 100 kb, zaboravih trenutno kako se zove, mislim da je background... Tako da ima i iPhone multitasking kao i iPad...

Poslednja izmena:

stoske

NC Magazin
Učlanjen(a)
13.04.2009.
Poruka
858
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Dell Studio 1737 - P8400
Motherboard:
Dell
RAM:
4GB
VGA & cooler:
ATi 3650 256 RAM
Display:
17" 1440x900
HDD:
1TB
Sound:
Integrisani HD Audio
Optical drives:
BluRay burner Slot-In
Mice & keyboard:
Dell
Internet:
Kablovski
OS & Browser:
Windows 7 Ultimate
Other:
2Mpx camera
Da sam u kesu sigurno bi pazario jedan iPad, gotivim Apple i tacka :)

Pls nemojte previse da bacate hejt po temi, da ne dobije lock :LOL:

activated1

Moderator
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.583
Rezultat reagovanja
10
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
a1-PC
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS M5A99X EVO
RAM:
VGA & cooler:
Display:
BenQ 2450
HDD:
Sound:
Case:
Corsair Obsidian 750D
PSU:
Corsair RM1000i
Optical drives:
/
Mice & keyboard:
Internet:
OS & Browser:
Windows 10 x64
Other:
iPad u osnovnoj verziji koshta 499 dolara shto je po danashnjem kursu 372 eura. Ja stvarno mislim da je za te pare zaista pristupacan. Naravno, kod nas toliko nece koshtati, ali to nije tema. Ipak, ako imash nekog rodjaka, babu, dedu, tetku ipak moze da te izadje toliko...

Ja bih ga za te novce definitno kupio :)

A shto se tice iPhone, opet vazi ista prica ko i za iPad. Ne moze ovo, ne moze ono, ocekuje se od mobilnog uredjaja da bude kompjuter. Pa nije jednostavno za to napravljen, zato i ne moze, i kao shto se da primetiti ne da je popularan nego tri generacije maltene identicno izgledaju i prodaju se kao alva :). Sad je HD2 proglashen boljim telefonom, maltene jednoglasno i eto odmah stize novi iPhone koji ce verovatno da ga potuce na svim poljima:) , bar se tako shpekulishe i najavljuje...

EDIT: Vidim deo za bluetootoh. I to radi sa instaliranjem dodatnog programceta bluetoothnova ili slicnog:)

To je prica da nema multitasking, ima ga instaliranje programceta od 100 kb, zaboravih trenutno kako se zove, mislim da je background... Tako da ima i iPhone multitasking kao i iPad...
Shiki zar ti zaista verujesh da vecina korisnika je kupilo iPhone zbog kvaliteta, hardwarske specifikacije ili zato shto je in, fancy i lep? :)

Video sa neku likushu sa iPhone-om kod drugara, ne znam je inache, ali pitao sam je koliko je platila i kakav joj je telefon njen odgovor je bio da je telefon lep :d

Shiki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.609
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
.
RAM:
4GB DDR3 1066MHz
Display:
LG LC55 42"
HDD:
Sound:
Logitech Z5500
Mice & keyboard:
Internet:
Cable 8096/384
OS & Browser:
Other:
Macbook White Unibody
Shiki zar ti zaista verujesh da vecina korisnika je kupilo iPhone zbog kvaliteta, hardwarske specifikacije ili zato shto je in, fancy i lep? :)

Video sa neku likushu sa iPhone-om kod drugara, ne znam je inache, ali pitao sam je koliko je platila i kakav joj je telefon njen odgovor je bio da je telefon lep :d

Pa jeste lep, to niko ne spori, i zavrshava posao telefona i iPada u jednom. Meni koji sam alergican na kablove i dodatne gedzete na koje moram da pazim i da ih vucaram sa sobom ovo je zaista veliki plus.

Pritom, da se razumemo, iPhone kada je izashao, valjda 2006 je zaista bio revolucija, tada na trzishtu nije bilo nicega shto mu je moglo primirisati. Evo, tek sad, cetri godine kasnije pojavljuje se HD2 za koga pricaju da je bolji. Do tad jok.

Osecaj, kada radish sa Apple uredjajima je bar meni na daleko vishem nivou nego sa ostalim uredjajima i to je jednostavno tako. Evo, bash sam sa Duletom pricao. Kaze moze se lap ko macbook kupiti za oko 60k, ja sam moj platio 80k. Ali i sam kaze, kvalitet izrade je jednostavno brutalan i dobio sam uz njega ako nish drugo normalnu verziju OS X, ne osakacene Viste, sedmice i slicno...

Tako da se i to po meni isplati :)

Wiz

PCAXE Member
Učlanjen(a)
06.05.2009.
Poruka
564
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
Da sam u kesu sigurno bi pazario jedan iPad, gotivim Apple i tacka :)
Ne gotivim Apple, nisam pri kešu, a da jesam sigurno bih i ja pazario jedan iPad.

iPhone ne bih, iPhone me ne zanima, ne zadovoljava moje potrebe, ne sviđa mi se... iPad je pak bezmalo tačno ono što mi treba.

Kobatz

Moderator
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
6.541
Rezultat reagovanja
633
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Nzxt
CPU & cooler:
Amd Ryzen 1600 ~ 4.1ghz 24/h
Motherboard:
Msi x450 gaming
RAM:
4 x 4gb Kingston fury 2400 ~ 3000mhz by Micron
VGA & cooler:
Gigabyte 3060ti oc 8gb
Display:
Asus vs27 27' + Denver 56' lcd -madvr+ hitachi projector
HDD:
Adata sx8000 480gb+Kingston 480gb +2x 1.5tb by zamzung
Sound:
Asus Xonar Dx
Case:
Nzxt Apollo case,slight mod
PSU:
Raidmax 530w
Optical drives:
Liteon writer
Mice & keyboard:
Logitech g3,saitek eclipse II
Internet:
sbb 50/4
OS & Browser:
Windows 11,chrome&ff
Other:
Nexus 7' 2013, Htpc i7 2600, rx580 8gb madvr 4k60fps high conf
Apple definitivno kupuju ljudi zbog brenda(imena) i zbog izgleda.Sofverska funksionalnost im nije neka bash a hardver im je dosta solidan.Ja imam ipod 30gb i dok nisam instalirao drugi operativni sistem na njega nisam znao sta ta sprava moze jer je apple mnogo toga ogranichio i uradio na svoj nacin.Nisam nikakav hejter i nemam nista protiv apple-a licno al jedino smatram da previse trazi za svoje proizvode.Npr...Drugar mi ima muzicki studio i zapeo je da kupi neki novi mac jer "svi profi studisti kod nas koriste" logic studio koji radi samo na mac-u.
Posle velikog ubedjivanja(a nije bas nesto pri keshu dechko bio) sastavio sam mu jak dual core sistem za mnogo manje pare naravno,kupio mu pro tools koji je veoma slican mac-ovom softveru i decko je prezadovoljan.Nema "fency" racunar na koji ce svi da balave kad udju u studio al ima racunar koji mu itekako zavrsava posao.Ja bih licno voleo da imam ovaj "gadget" ali cu sacekati defitivno da mu cena padne u "meni razumljive" cifre:)Just my opinion :P

activated1

Moderator
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.583
Rezultat reagovanja
10
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
a1-PC
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS M5A99X EVO
RAM:
VGA & cooler:
Display:
BenQ 2450
HDD:
Sound:
Case:
Corsair Obsidian 750D
PSU:
Corsair RM1000i
Optical drives:
/
Mice & keyboard:
Internet:
OS & Browser:
Windows 10 x64
Other:
Pa jeste lep, to niko ne spori, i zavrshava posao telefona i iPada u jednom. Meni koji sam alergican na kablove i dodatne gedzete na koje moram da pazim i da ih vucaram sa sobom ovo je zaista veliki plus.

Pritom, da se razumemo, iPhone kada je izashao, valjda 2006 je zaista bio revolucija, tada na trzishtu nije bilo nicega shto mu je moglo primirisati. Evo, tek sad, cetri godine kasnije pojavljuje se HD2 za koga pricaju da je bolji. Do tad jok.

Osecaj, kada radish sa Apple uredjajima je bar meni na daleko vishem nivou nego sa ostalim uredjajima i to je jednostavno tako. Evo, bash sam sa Duletom pricao. Kaze moze se lap ko macbook kupiti za oko 60k, ja sam moj platio 80k. Ali i sam kaze, kvalitet izrade je jednostavno brutalan i dobio sam uz njega ako nish drugo normalnu verziju OS X, ne osakacene Viste, sedmice i slicno...

Tako da se i to po meni isplati :)

Mozda sam pristrasan ali shta iPhone nudi tako revolucionarano na moj P1 koji je isto izashao 2006.? Osim toga shto je full touch screen, shto i ne bi uzeo za prednost poshto je mnogo lakshe kucati preko HW tastature nego preko one onscreen i dobro interna memorija je na strani jabuke, ali shto se funkcija tiche mislim da nema neke revolucionarne feature :)

U jednu ruku razumemm tvoju zagrizenost za Apple :d Ja npr. sa sam pri keshu kupio bi Sony laptop to mi je zelja od klinachkih dana i iskreno se nadam da cu je jednog dana ispuniti :)

Shiki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.609
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
.
RAM:
4GB DDR3 1066MHz
Display:
LG LC55 42"
HDD:
Sound:
Logitech Z5500
Mice & keyboard:
Internet:
Cable 8096/384
OS & Browser:
Other:
Macbook White Unibody
Opet shta je bolje... Pa uzmi ga u ruku (iPhone :rotf:) i koristi nekoliko dana, ali ne sat vremena, nekoliko dana, idi malo po appstore, instaliraj nekoliko programcica, nakrcaj ga svim i svacim i javi mi da li se usporio i najmanje. Sam osecaj u radu je jednostavno do sad ne prevazidjen. No ne mogu ja to tebi da dokazem ako si odbojan prema toj spravi i poredish je sa P1.

Kad pored njega stavish HD2 to je ok, ali ipak je P1 neozbiljan u poredjenju sa ovim, brzina, kapacitet, sw...

Evo sad vidim i kobatz kaze softverska funkcionalnost i nije bash neka. Ja se apsolutno ne bih slozio sa time, ali apsolutno... Voleo bih da svi ”hejteri” koji pricaju napamet uzmu malo i da koriste ali ne sa stavom ne svidja mi se, nego da koriste i da pokushaju da shvate sve prednosti. Posle toga prica dobija novi smisao...

Imao sam PC od 1+k evra, imao laptopove od isto toliko, netbook, telefona ne zna im se broj... I opet MENI najvishe lezi ono iz Apple fabrike, naravno ne sve. Npr. za Macbook pro ne bih iz principa dao onoliko para! Jednostavno ne vredi po meni ni priblizno toliko ... ;)

iMac imao i to mi je i dalje najbolja mashina sa kojom sam radio, radi, ne cuje se, ne greje se, za moje potrebe savrsheno brz, uz 4GB koje sam u bocnuo bio i 24” sa full hd rezolucijom i S-IPS panelom, u to vreme bio pa i sad je sjajna mashina.
Macbook koji sad koristim takodje.
iPhone ne mogu da prezalim shto sam prodao a trenutno nisam pri keshu pa ne mogu da ga pazarim, dok skupim kesh izaci ce i 4G pa cu taman da biram :)

iPad mi je kao koncept savrsheno zanimljiv i ako budem imao prilike da ga probam i svidi mi se kupicu ga, pa ako mi ne bude zadovoljio potrebe lagano cu ga prodati i nastaviti potragu dalje...

Kobatz

Moderator
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
6.541
Rezultat reagovanja
633
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Nzxt
CPU & cooler:
Amd Ryzen 1600 ~ 4.1ghz 24/h
Motherboard:
Msi x450 gaming
RAM:
4 x 4gb Kingston fury 2400 ~ 3000mhz by Micron
VGA & cooler:
Gigabyte 3060ti oc 8gb
Display:
Asus vs27 27' + Denver 56' lcd -madvr+ hitachi projector
HDD:
Adata sx8000 480gb+Kingston 480gb +2x 1.5tb by zamzung
Sound:
Asus Xonar Dx
Case:
Nzxt Apollo case,slight mod
PSU:
Raidmax 530w
Optical drives:
Liteon writer
Mice & keyboard:
Logitech g3,saitek eclipse II
Internet:
sbb 50/4
OS & Browser:
Windows 11,chrome&ff
Other:
Nexus 7' 2013, Htpc i7 2600, rx580 8gb madvr 4k60fps high conf
Neznam matori sto sam ja "hejter" ako kazem moje misljenje koje je bazirano na licnom iskustvu;)Imao sam priliku da koristim iphone par dana,macintosh kod jednog drugara mnogo dugo a kao sto rekoh ipod imam vec 4 godine;)Posto sam kupio nokiu 5800 pre jedno 3 nedelje vec sad iz ovog "malog" iskustva mogu da kazem da je iphone mnogo lepsi od nje i sem sindroma "ja imam iphone" mislim da iphone nema nista bolje od nje.Sigurno da zavisi tu i sta je kome potrebno od funkcija al meni je recimo led lampa "must" jer mi je potrebna za posao i u vanrednim situacijama kad svetla nema(da pogledam motor,"ko je rekao yugo")Stvarno nisam hejter,neznam zasto smatras bilo koga koji kaze nesto "protiv" apple-a hejterom:(Niti sam ga napljuvao niti mislim nesto lose o tome,sve sto radim je da poredim iz licnog iskustva apple sa uredjajima iz iste klase.Idalje smatram da je recimo ipod najbolji muzicki player koji moze covek da kupi na planeti i dan-danas.Iphone koji sam ja koristio ima brzi procesor od recimo ove nokie-e ali kada se dzail breik-uje iphone i kada se nokija cook-uje rad i brzina u oba sistema je identicna.Pod ovim smatram:kreatanje kroz aplikacije,podizanje softvera,zatvaranje softvera itd...Idalje smatram da je glavno oruzije apple-a dizajn i mozda i najvaznije INOVACIJE.Kad god apple nesto izbaci novo to veoma cesto bude veliki boom jer napravi nesto sto se do tad niko nije setio;)Krivo mi je jedino sto im je cenovna politika veoma ostra i njihovi proizvodi drze cenu veoma dugo pa su korisniku kao sto sam ja dugo vreme nedostupni.Ja sam moj ipod morao da dovlacim iz usa jer je tamo bio 260dolara sto je meni pristupacno a kod nas je kostao tad 380 eur-a:(I opet kazem, no hard feelings,ovo je samo moje isustvo i osecaj i nista drugo;)

ps. Nemoj da mislite da sam nokia fan ili tako nesto a da mrzim iphone jer to nije tako.Ja recimo preferiram SE telefone al za to sto meni treba od funkcija kad su se ili apple upitanju nemam para:(
Znaci iskljiucivo kupujem ono sto mi treba a da mi je ok za dzep pa bio to intel ili amd ili se ili apple itd...

Poslednja izmena:

Vule

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
02.04.2009.
Poruka
1.964
Rezultat reagovanja
232
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 7 5800X3D / Arctic Liquid Freezer II 360
Motherboard:
Gigabyte B550 Aorus Elite AX V2
RAM:
32GB Geil Orion 3600Mhz
VGA & cooler:
XFX Merc RX6900XT
Display:
Dell S3222DGM
HDD:
Kingston Fury Renegade 1TB / Samsung 970 EVO Plus 1TB
Case:
DeepCool CH560 Digital
PSU:
ASUS ROG 750W Gold

activated1

Moderator
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
4.583
Rezultat reagovanja
10
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
a1-PC
CPU & cooler:
Motherboard:
ASUS M5A99X EVO
RAM:
VGA & cooler:
Display:
BenQ 2450
HDD:
Sound:
Case:
Corsair Obsidian 750D
PSU:
Corsair RM1000i
Optical drives:
/
Mice & keyboard:
Internet:
OS & Browser:
Windows 10 x64
Other:
Mislim da ce ovde moci jedan lok. Mishljenja su ochigledno podeljena, shto i ne treba da chudi jer nismo svi isti. A mlatiti praznu slamu mozemo u nedogled i uvek ce neko naci razlog zashto ne jedno, a da drugo ;)

Shiki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.609
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
.
RAM:
4GB DDR3 1066MHz
Display:
LG LC55 42"
HDD:
Sound:
Logitech Z5500
Mice & keyboard:
Internet:
Cable 8096/384
OS & Browser:
Other:
Macbook White Unibody
Mudro zborish Nebojsha.

@ kobatz - nisam konkretno rekao da si ti hejter, izvini ako si se osetio prozvanim ali bilo ih je u ovoj temi koji neki su se javili cisto da ”zapljunu” iako nikad nisu imali niti ce imati ishta od apple proizvoda.
Evo jedan ociti primer Zoni koji je pokushao da ispadne duhovit a ja se sa mojim smislom za humor ni na sekund nisam nasmejao :)

Stoga kako PCAXE sluzi narodu a narod se izjasnio da hoce lock onda evo jednog :lock:

:sekira:

BigJoe

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
2.788
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7-920 (D0) & TRUE Black + 2x Noctua P12
Motherboard:
Intel DX58SO
RAM:
3x2GB OCZ Reaper 1600 CL7
VGA & cooler:
ATi Radeon HD5850 by GA
Display:
SAMSUNG SM 206BW
HDD:
~3,5TB
Sound:
Realtek ALC889
Case:
CM Stacker 830 Black + X Craft 350 + SCYTHE KAZA MASTER
PSU:
TT ToughPower 1500W
Optical drives:
Lite-ON LH-20A1S & SAMSUNG SH-S223L
Mice & keyboard:
Logitech MX1000 + G500 + G11
Internet:
ADSL 4Mb/256Kb
OS & Browser:
Windows 7 x64
Other:
HTC Desire, iPod Classic Black 80GB
Stvarno sam mislio da izbegnem komentarisanje, al' ajde...

Prvo ko god me poznaje zna da ne volem Apple, ali da sam veoma realan po pitanju ocenjivanja.

Krenuću od iPod-a koji veoma dugo koristim.
Uspeh ovog uređaja nije obezbedio ni hardver ni softver ni njegov dizajn, oni su samo pomogli, uspeh je obezbedio sistem koji je Apple napravio. iTunes, prodavnica, sortiranje i sl. + neki iPod čine sistem koji je veoma uspešno prihvaćen kod korisnika. Da je to tako vidi se i pregledom novih Apple gedžeta i potezima drugih firmi. Vidi se da i drugi pokušavaju da naprave prodavnice i softver za sinhronizaciju itd.
Konkretno CREATIVE Zen je nekada bio bolji plejer od iPod-a, ali je Apple-ov sistem učinio da iPod postane to što jeste.
Ja imam zamerku na iPod-ov softver koji ne čita FLAC, jer me mrzi da neke stvari konvertujem iako imam dovoljno prostora (koristim 80GB verziju). Ali to je već klasičan Apple potez, ne može sve! Ono što može radi super, za ostalo nas ne zanima.

iPhone sam više puta imao priliku da probam, ali nisam dovoljno dugo koristio da mogu da sudim jer nije odgovarao mojim potrebama. Od svih je i dalje prvi alu model najlepši :)
U ovom trenutku je iPhone prevaziđen, osim njegovog kapacitivnog tača koji je odličan (nisam imao priliku da probam HD2 i Nexus One kažu da je to taj osećaj).
E sad ko je navikao na konfigurabilnost S60 i WinMo uređaja njemu je iPhone ne zanimljiv, ali AppStore je takođe uspešan dizajnerski sistem koji je kod gomile korisnika doživeo pozitivne kritike (malo prepisuju sami od sebe -- iPod).
Sve u svemu prosečnom korisniku iPhone nije uskratio ništa na šta je navikao, dok su korisnici naprednijih mobilnih platformi koji su navikli na nešto negodovali.

Što se ostalih uređaja tiče sve zavisi od potrebe. Meni OSX ne vrši posao nikako jer koristim softver koji se razvija isključivo za Windows. Prosečnom korisniku je OSX odličan jer mu nudi UNIX rešenja upakovana u razumljivu celinu i odličnu tehničku podršku.
Recimo da će prosečan korisnik veoma lako instalirati novu aplikaciju na OSX-u i sl. svakodnevne stvari.
Dizajn računara je vrhunski i poštuje sve aktuelne trendove u industrijskom dizajnu. Ali je recimo upotrebna vrewdnost novog miša i tastature smešna u poređenju sa Logitechom.
itd. itd.

Što se iPad-a tiče uređaj će biti baziran na sličnom sistemu kao iPod i iPhone što mu garantuje uspeh. Jednostavno korisnici su navikli da posete Appstore i iTunes i pokupuju ili besplatno preuzmu sve što im je potrebno. A uz to uređaj će siguno imati odličnu bateriju, kao novi MacBook-ovi.

Zaključak je da ne vredi raspravljati o nekim stvarima, jer nisu svi zahtevni korisnici, ne sviđa se svima isti dizajn itd...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh