gde to da nadjem , gde da kupim?
Sad sam video na 3d mark vantage 87c, zashto se toliko greje?Ne.. meni 80c nikada nije dostigla.. imam referentnu gigabyte i klokovanu na 1020/1200, u igrama max 68-70 temp... Pusti bench opusti se i igraj se sada
Da ali tvoja je sapphire a moja powercolor, to je ova http://www.vgadownload.com/wp-content/uploads/2010/11/PowerColor-AX6870-1GBD5-M2DH-Radeon-HD-6870.jpgNije u redu nesto, mora da ide kada je na nekih 85c na oko 39-40% i to bi trebalo da je dovoljno da drzi tu temperaturu i ne ide mnogo preko toga to sam testirao furmark-om, a u niednoj igri mi ne ide na toliko cak i u onim koje opterete GPU 99%...
IDLE treba da je oko 42-44c tako je kod mene.
Ne znam zashto se moja toliko greje, sad sam igrao crysis 10,15 min ne prelazi 87 stepeni, ali opet to je mnogo na staroj 6850 mi nije prelazilo u crysis-u 71c, kazhem ti Medo kuler ide maksimum do 36 kad je na auto, probavao sam sam da namestim kuler na 50% i ne verujem koliko je buchna, ova na 60% kao 6850 na 100%.Sve su iste samo su nalepnice drugacije.
Nije neshto mnogo toplo napajanje, mlako je... Da nije zamenjen neki shlj bios, kako da proverim dali je originalni bios grafichke?Proveri koliko ti je toplo napajanje dok vrtis test od toplote napajanja moze da se podigne temp grafike.. Mnogi su posle zamene nekih sklj napajanja dobili nize temperature svih komponenti unutar kucista..
Kako da provalim koji je moj ima 3 ista onaj zadnji je malo stariji datum, kucishte je otvoreno stalno?ATI genericki, tako da moguce da je menjan bios...
ovde imas kolekcije biosa, pa nadji tvog proizvodjaca, model i isfleshuj..