Pa neka ložana, očigledno Svako ko je upućen malo više zna da postoji bolje brže rešenje za iste novce...A na tom istom newegg-u 2 Sapphire HD6870 koštaju 350$. Baš me zanima ko će da tresne 520$ za to.
vidi ovako,Gx-x, sto ne zbudzis jednu 14icu u bocnu stranicu kucista, da ti duva u kartice? Meni u cf nije tolika razlika u temperaturama... (a gore sam stavio hladniju karticu posto se vise greje )
Ja dok sam koristio dve HD 5750 bio sam osim grejanja veoma zadovoljan...paaa...6850 se otkljuca u 6870, a to da ne bi osetio razliku, pa u tome je i poenta covece Taj CF ucinak, iz mog kratkog iskustva, se vidi u kojekakvim sintetikama i u nekim igrama kad gledas avg fps. Ono sto sam ja video npr u warhead benchu je da fps i dalje pada skoro isto sa jednom ili sa dve karte na odredjenim mestima, e sad, na nekim mestima umesto 48 ima 56fps. Wow. Overall rezultat je bolji naravno, kad bi igrao igru mislim da ne bih ni primetio CFX. Isto vazi za Anno 2070 demo, Split Second (tu pokazuje da rade obe karte al iskljucivanjem CFX-a sam ustanovio da to isto radi), battlefield 3, presao skoro celu igru sa jednom 6750, ubacio drugu, podigao malo detalje - los fps, tako da isti djavo, morao sam na staro da se vratim (podesavanja) i radi malo bolje, ali za cenu dve karte + enormno grejanje + buka usisivaca = po meni nije vredno
i td.
PS. Sve ovo sto sam napisao odnosi se na dve slabije karte u CFX. Ko igra u 2560 rezoluciji verovatno ce dodavanjem jos jedne 6950 ili tako neke jace karte osetiti solidnu razliku, pod uslovom da igra skalira kako treba, da je AMD napravio profil za tu igru (lol) u momemntu kad je igrate i td.