Mi se zezamo a ti ga pretera.Sta znam, nije losha shnala za kaish i kutija koje dolaze uz fx...
Pa zato se i cudim kako ih nije sramota da pricaju o tome.Pa dobro,dizajn im i jeste visokofrekventan. Nije ovde problem u dizajnu,nego u izvedbi
mozda u kloknutom rezimu na default 3.3 GHz ima 7.9Koliko sam gledao testove, 980x ima ~8.9 u R11.5.
Znam, nego eto da se vidi kakvu su reklamu izbacili na dan pojavljivanja, a kakvi su rezultati testova....Ti naravno znaš da taj score 980x koji su stoji nema veze sa mozgom? Koja je svrha postavljanja tog klipa?
Fedja kaze 50% veci memoriski protok sto znaci de cemo imati WinRar Score za ginesaPa u principu ostali delovi reklame manje-više, čini mi se, ali ovaj deo sa CB baš bode oči.
Evo, ja na 5 GHz izvukao 5100 KB/s u WinRAR-u. Jedino je tu dobar!Fedja kaze 50% veci memoriski protok sto znaci de cemo imati WinRar Score za ginesa
Ruku na srce ljudi Cinebench nikad lezao nije AMD'u i ne treba gubiti vreme sa tim u PowRay'u treba videti kako stvari stoje.
Nek se 8150 prodaje ispod cene 2500k i bice to solidno ....
Jel' to 5.0 GHz sa Megahalemom,ili..?Evo, ja na 5 GHz izvukao 5100 KB/s u WinRAR-u. Jedino je tu dobar!
Dobro, dobar je i u TrueCryptu, radi extra u OpenCL renderingu koji koristi FMA.
U PovRay-u je isti kao 1100T na defaultu.
Mozda treba neka zakrpa za Dirt 3, vidi neki patch jel izasao. Kakav je u Maxu, btw?Disipacija pri OC.u u CB renderu kao na Tubanu na 4 GHz pod Linxom. Interesantno je da Dirt 2 ubija na Bulldozeru. Ima 20 FPS vise nego Sandy, a Dirt 3 radi otprilike kao na 1100T....Cudno, s obzirom da je slican engine.