Mi se zezamo a ti ga pretera.Sta znam, nije losha shnala za kaish i kutija koje dolaze uz fx...
Pa zato se i cudim kako ih nije sramota da pricaju o tome.Pa dobro,dizajn im i jeste visokofrekventan. Nije ovde problem u dizajnu,nego u izvedbi
mozda u kloknutom rezimu na default 3.3 GHz ima 7.9Koliko sam gledao testove, 980x ima ~8.9 u R11.5.

Pogledajte cneu 2500 i 2600K!!!!!!! Pa ajde što je AMD usro motku kod sebe u dvorištu, sad će i kod mene
 Pogledajte cneu 2500 i 2600K!!!!!!! Pa ajde što je AMD usro motku kod sebe u dvorištu, sad će i kod mene  Koliko li ću tek sad para da dam za Ivy?!!! Jedno 50-100E više nego što je trebalo, kad je SB skočio za 20e!
 Koliko li ću tek sad para da dam za Ivy?!!! Jedno 50-100E više nego što je trebalo, kad je SB skočio za 20e! Regularne cene za SB (kao što je bio da juče) će se možda vratiti tek oko novaka
 Regularne cene za SB (kao što je bio da juče) će se možda vratiti tek oko novaka 

Znam, nego eto da se vidi kakvu su reklamu izbacili na dan pojavljivanja, a kakvi su rezultati testova....Ti naravno znaš da taj score 980x koji su stoji nema veze sa mozgom? Koja je svrha postavljanja tog klipa?
Fedja kaze 50% veci memoriski protok sto znaci de cemo imati WinRar Score za ginesaPa u principu ostali delovi reklame manje-više, čini mi se, ali ovaj deo sa CB baš bode oči.

Evo, ja na 5 GHz izvukao 5100 KB/s u WinRAR-u. Jedino je tu dobar!Fedja kaze 50% veci memoriski protok sto znaci de cemo imati WinRar Score za ginesa
Ruku na srce ljudi Cinebench nikad lezao nije AMD'u i ne treba gubiti vreme sa tim u PowRay'u treba videti kako stvari stoje.
Nek se 8150 prodaje ispod cene 2500k i bice to solidno ....

Jel' to 5.0 GHz sa Megahalemom,ili..?Evo, ja na 5 GHz izvukao 5100 KB/s u WinRAR-u. Jedino je tu dobar!
Dobro, dobar je i u TrueCryptu, radi extra u OpenCL renderingu koji koristi FMA.
U PovRay-u je isti kao 1100T na defaultu.

Interesantno je da Dirt 2 ubija na Bulldozeru. Ima 20 FPS vise nego Sandy, a Dirt 3 radi otprilike kao na 1100T....Cudno, s obzirom da je slican engine.
 Interesantno je da Dirt 2 ubija na Bulldozeru. Ima 20 FPS vise nego Sandy, a Dirt 3 radi otprilike kao na 1100T....Cudno, s obzirom da je slican engine.
Mozda treba neka zakrpa za Dirt 3, vidi neki patch jel izasao. Kakav je u Maxu, btw?Disipacija pri OC.u u CB renderu kao na Tubanu na 4 GHz pod Linxom.Interesantno je da Dirt 2 ubija na Bulldozeru. Ima 20 FPS vise nego Sandy, a Dirt 3 radi otprilike kao na 1100T....Cudno, s obzirom da je slican engine.
 da sam znao da nisam ni cekao do sada,najveci je bedak sto sandy procesori kostaju vise nego pre mesec dana
da sam znao da nisam ni cekao do sada,najveci je bedak sto sandy procesori kostaju vise nego pre mesec dana