Pablo
PCAXE Apprentice
- Učlanjen(a)
- 11.05.2009.
- Poruka
- 17
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Pentium® Inside™ E5300 @ 4.0 GHz @ 1.35 V & CM Hyper TX polished
Motherboard:
Intel® P45 Chipset @ ASUS P5Q-E
RAM:
6 GB = 2 x 2GB + 2 x 1GB KingMax 1066MHz @ 696MHz
VGA & cooler:
XFX 4890 1GB DDR5 @ 940/1125 thx 2 CAR :)
Display:
BENQ G2420HD & Leadtek PxTV1200 PCI-e
HDD:
WD 6400AAKS / Hitachi 500GB / Samsung F2 1.5TB
Sound:
SoundBlaster Audigy 2 / Logitech X-540 & A4Tech HS100 Headphone
Case:
CM690 Dominator
PSU:
ANTEC TP-Trio 650 - 52A @ 12V
Optical drives:
LG SATA DVD-RW - GSA-H55N
Mice & keyboard:
Logitech® MX™ Revolution vs CM Precision / Speed Mouse Pad & Logitech G15 Gaming Keyboard
Internet:
DSL
OS & Browser:
Win 7 x64
Other:
Logitech UltraX Media Remote
Mentalista cu danas zavrshiti a Luther nisam ni skidao poshto mi to ubije samo jedan dosadan dan na poslu. Ali izgleda da cu morati da ga skinem poshto sutra vec nemam shta da gledam, na poslu naravnoLuther - Britanska serija, BBC produkcija, glavnu ulogu glumi jedan od najboljih glumaca na svetu - Idris Elba (the Wire - Stringer Bell) i u pitanju je:
detektivska serija, gde je glavni lik jako dobar i inteligentan pandur, koji pak ima problema sa kontrolom besa, i razvedenom zenom. lik je pritom PREPAMETAN, i pored svih mana i problema besa, stanica ne zeli da ga izgubi.
6 epizoda je snimljeno u prvoj sezoni, i to je komplet sezona, stim shto je u pitanju britanski format - 6 epizoda od po okruglo sat vremena.
ja cu samo da kazem dad je britnaska gluma jedno 10 puta ispred americhke, shto se serija tiche.
Mentalist - vidim da njega nisi spomenuo - treba seriju gledati, ako ni zbog chega, onda zbog glavnog glumca. u pitanju je - Mentalist (chovek koji se koristi mnogo zaebanim psiholoshkim trikovima) koji pomaze kalifornijskom birou za istragu. odlichna glavna pricha koja se provlachi pored pojedinachnih epizoda.
Shta sad Chuck ili The big Bang Theory ??