Veteran Digitalnog Doba
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 11.11.2017.
- Poruka
- 765
- Rezultat reagovanja
- 380
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ryzen 9 7950x + Arctic III 360
Motherboard:
MSI B650 MAG Tomahawk Wifi
RAM:
2x32GB Kingston DDR5 6000MHz
VGA & cooler:
RTX 5090 Gigabyte Aorus Master
Display:
AOC 31.5" U32U3CV
HDD:
1TB KC3000 + Crucial m.2 od 500 2HDD od po 4TB (WD RED i Blue) Kingston SSD 240GB
Sound:
Microlab Solo 6c+Audient ID14 MKII
Case:
Lian Li Lancool 216 argb
PSU:
FSP 1350W Platinum
Mice & keyboard:
Redragon/Logitech
Internet:
Optika
OS & Browser:
Win 11/Ubuntu
Other:
Logitech C270 Epson L386
@Veselin kako ti se čini Gemini 3.1 Pro preview? Meni onako, solidan skroz. Bolji od 3.0 definitivno.
Ja uzeo od nekog drugog lika student ai google pro godišnji nalog. Čudan tok zbivanja.
Dobio sam nalog, zaštitio ga šifrom od 99 karaktera i 2FA mojim brojevima i rezervnim mejlom, izlogovao njegove telefone koje je koristio.
Ovaj put nalog je kreiran isti dan kad je i kupljen. onda sam mu poslao lovu na paypal pošto kripto gift nije prolazio, na paypal nisam poslao kao friends and family nego samo send kao što i obično šaljem, on je na to odmah na dispute refundirao novac i tražio mi da mu vratim nalog?!? WTF?!? Na kraju sam ga blokirao i na telegramu i na redditu. Naporan je bio da mu se vrati nalog. Slao mi neke linkove na telegram koje nisam otvarao, da li su phishing, ili ne ne znam. Lik iz Indonezije. Faktički nalog me koštao nula dinara iako sam mu platio odbio je i vratio novac. Šta je tu po sredi...
Valjda neće smarati sa drugih naloga... Koristim ga dok - ako- ga ne ugase.
Bem ti hakere.
Ja uzeo od nekog drugog lika student ai google pro godišnji nalog. Čudan tok zbivanja.
Dobio sam nalog, zaštitio ga šifrom od 99 karaktera i 2FA mojim brojevima i rezervnim mejlom, izlogovao njegove telefone koje je koristio.
Ovaj put nalog je kreiran isti dan kad je i kupljen. onda sam mu poslao lovu na paypal pošto kripto gift nije prolazio, na paypal nisam poslao kao friends and family nego samo send kao što i obično šaljem, on je na to odmah na dispute refundirao novac i tražio mi da mu vratim nalog?!? WTF?!? Na kraju sam ga blokirao i na telegramu i na redditu. Naporan je bio da mu se vrati nalog. Slao mi neke linkove na telegram koje nisam otvarao, da li su phishing, ili ne ne znam. Lik iz Indonezije. Faktički nalog me koštao nula dinara iako sam mu platio odbio je i vratio novac. Šta je tu po sredi...
Valjda neće smarati sa drugih naloga... Koristim ga dok - ako- ga ne ugase.
Bem ti hakere.
Poslednja izmena: