gx-x
Display Guru
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 7.766
- Rezultat reagovanja
- 2.393
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
Slazem se, medjutim, ja sam tada imao dvosmernu komunikaciju sa doticnim koji me je ubedjivao u jednom slucaju kako karta preko toga i toga nece ni da makne, a ako nece kod njega na 5x skupljem hardweru, nece ni kod mene. Dakle drugaciji slucaj je u pitanju, a i u pitanju je bila jedna od prvih 7600gt koja je stigla u Srbiju i otisla na test odmah.Tako je, a ima tu jos nekoliko faktora a jedan od njih je i da ih bas zabole da za svaku karticu koju imaju na testu traze max klok jer to ume da potraje a ne placa se(barem ne kod nas). Dalje, ne klokuje se svaka kartica isto, zamislite situaciju da testeru zapadne neki bruka primerak i da posle toga ni 5% kupaca ne uspe da potera toliko karticu a kupili su tu karticu na osnovu testa, ili bar sa dobrim uticajem rezultata testa. Tog testera ne bi oprali ni Dunav ni Sava .
al da ne duzimo o tome sad jer bi verovatno mogli pisati jos dosta na ovu temu.
Tema je zapravo vezana za OC ali za***ani nije novinar, mada nema vremena. Medjutim, siguran sam da ce kada ga bude imao odraditi posao kako treba, odnosno, ne treba nam (bar iz mog ugla vidjenja stvari) stivo za jutarnji WC vec cisto i ukratko rezultati (mene licno interesuje posto se razmisljam o gtx460 1gb umesto ovog 5850)