gx-x
Display Guru
- Učlanjen(a)
- 01.04.2009.
- Poruka
- 7.698
- Rezultat reagovanja
- 2.338
Moja konfiguracija
PC / Laptop Name:
Chernobyl
CPU & cooler:
Intel i7 9th gen / LFII 360
RAM:
16gb
VGA & cooler:
Gigabyte RX 5700 XT 8GB OC
Display:
AOC 27G2U/BK (LF1F)
HDD:
SSD
Sound:
Xonar U5, Monitor Audio, JBL 1202D
PSU:
Enermax Platimax D.F. 1200W
Mice & keyboard:
HyperX Alloy Origins Core + Razer Basilisk
Internet:
SBB kabl
OS & Browser:
Winjdows 10 Pro, FF
ja zadnji put kad sam gledao, HTPC znaci "home theater personal computer". Onaj WD je upravo to samo ti ne treba pacov, jeftiniji je, manji je, ne cuje se i osim ako htpc nije u nekom momentu poceo da podrazumeva gaming i web browsing, WD ga je ucinio nepotrebnim i prevazidjenim konceptom...Nije samo WD, ima tu jos igraca sigurno, seagate je jedan od njih i ko zna ko jos sve ne, rekoh, ne pratim.
Sto se rupe tice, genijalna je. Na svu srecu pa mi se komp ne cuje (noctua nf-p12 na TRUE, jedan CM sickleflow na 600rpm pozadi, jedan CM 14cm u PSU koji jedva da se vrti i 5850 na 20% fan speed. Hdd visi na lastisima.). Sve je to i overklokovano pristojno i temperature su vrlo dobre
al ja bi tu rupu modovao, ozbiljno Dosta je staviti lepjive trake pa da postane glory hole
edit: a h50 mi je receno od strane ljudi koji cene tisinu da svaki bucka i zuji, stim sto je to nekom necujno, a nekom bucka i zuji i generalno smeta naspram recimo nekog tower-a i tihog venta na njemu.
Sto se rupe tice, genijalna je. Na svu srecu pa mi se komp ne cuje (noctua nf-p12 na TRUE, jedan CM sickleflow na 600rpm pozadi, jedan CM 14cm u PSU koji jedva da se vrti i 5850 na 20% fan speed. Hdd visi na lastisima.). Sve je to i overklokovano pristojno i temperature su vrlo dobre
al ja bi tu rupu modovao, ozbiljno Dosta je staviti lepjive trake pa da postane glory hole
edit: a h50 mi je receno od strane ljudi koji cene tisinu da svaki bucka i zuji, stim sto je to nekom necujno, a nekom bucka i zuji i generalno smeta naspram recimo nekog tower-a i tihog venta na njemu.
Poslednja izmena: