R_U_S
Banned
- Učlanjen(a)
- 03.04.2009.
- Poruka
- 117
- Rezultat reagovanja
- 1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Athlon64 X2 3800+@3GHz-Cooler Master Hyper 212 , Aerogate 1-----Turion64 1.6GHz
Motherboard:
Biostar A78XA-A2T-AMD-Ati RD770-----Acer Aspire 9300
RAM:
2x1Gb Kingston VR@1GHz-5-4-4-12 -----2xGB DDR2 SODIMM
VGA & cooler:
Asus TOP EAH 3870 512Mb, Apache Voodoo2 12Mb, Matrox MGA200-----GeForce 7300go
Display:
Asus TOP EAH 3870 512Mb, Apache Voodoo2 12Mb, Matrox MGA200-----GeForce 7300go
HDD:
2xWD 640Gb RAID 0-----2.5" Hitachi 120Gb
Sound:
Creative Audigy 2, Altec Lansing 5100 Realtek ALC 883
Case:
Chieftec Dragon DX-01WD
PSU:
LC Power 550Wt
Optical drives:
HP DVD630i, LiteOf DVD-----TSST Corp DVD-RW
Mice & keyboard:
Logitech: RX1500, RX250, ...
Internet:
ADSL
OS & Browser:
WinXP professional
Gledam ovih dana polovniautomobili.com, i skontam da su cene automobile baš otišle dole, a moja Škoda Felicia 1.9D me sve više brine. Troši ulje sve više, nema klimu, sedišta neudobna. Aj sada, ne žalim se baš previše (ili si mi kriterijumi niski), al reko da zamenim uz doplatu dok još mogu da dobijem nešto za nju.
E sada, ključni momenat, koji auto uzeti za cca do 4000€, ali da je rentabilan (redovan servis, poznati kvarovi i koske). U principu bi mi odgovarao karavan. Najjeftinije što ima da se nađe su Fiat Marea (Marengo) i Fiat Stilo, i to uglavnom 1.9JTD i 1.9MJET.
Video sam Škodu Octaviu 1.8T karavan u ful opremi (ne palim se na to, al je jedina 1.8T), evo ovu.
Evo i Octavie traktora.
Stila karavana ko pleve, da sada ne tražim, ima od 3700€ pa naviše.
Svestan sam toga da su ti automobili uglavnom izdrkotine, naročito iz Italije (i ona Octavia 1.8T je iz Italije).
Aj predložite nešto. Ko ima iskustva sa Stilom i Octaviom, šta su im slabe tačke? Svestan sam da će održavanje novog auta biti skuplje od održavanja Felicije, al sve se tešim da će mu motor duže poživeti nego ovaj nesrećni 1.9D. Znam da je na Stilu noćna mora (i to skupa) pišljiva zamena sijalica na prednjim farovima. E da, ne mogu da se zamene samo prednje kugle, već mora cela viljuška.
Gledao sam i Fabie raznorazne, ali su bezobrazno skupe, i to su uglavnom kante 1.2HTP. 1.9TDi su baš skupe. Ima ih 1.4, ali 1.6 nisam video ni jednu.
U principu ništa ispo 1.6L ne bi uzimao, ni preko 2l naravno (bi ja, al registracija bije po ušima).
E sada, ključni momenat, koji auto uzeti za cca do 4000€, ali da je rentabilan (redovan servis, poznati kvarovi i koske). U principu bi mi odgovarao karavan. Najjeftinije što ima da se nađe su Fiat Marea (Marengo) i Fiat Stilo, i to uglavnom 1.9JTD i 1.9MJET.
Video sam Škodu Octaviu 1.8T karavan u ful opremi (ne palim se na to, al je jedina 1.8T), evo ovu.
Evo i Octavie traktora.
Stila karavana ko pleve, da sada ne tražim, ima od 3700€ pa naviše.
Svestan sam toga da su ti automobili uglavnom izdrkotine, naročito iz Italije (i ona Octavia 1.8T je iz Italije).
Aj predložite nešto. Ko ima iskustva sa Stilom i Octaviom, šta su im slabe tačke? Svestan sam da će održavanje novog auta biti skuplje od održavanja Felicije, al sve se tešim da će mu motor duže poživeti nego ovaj nesrećni 1.9D. Znam da je na Stilu noćna mora (i to skupa) pišljiva zamena sijalica na prednjim farovima. E da, ne mogu da se zamene samo prednje kugle, već mora cela viljuška.
Gledao sam i Fabie raznorazne, ali su bezobrazno skupe, i to su uglavnom kante 1.2HTP. 1.9TDi su baš skupe. Ima ih 1.4, ali 1.6 nisam video ni jednu.
U principu ništa ispo 1.6L ne bi uzimao, ni preko 2l naravno (bi ja, al registracija bije po ušima).
Poslednja izmena: