Mak
PCAXE Member
- Učlanjen(a)
- 15.08.2009.
- Poruka
- 150
- Rezultat reagovanja
- 0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
C2D E8400 & Titan Vanessa L
Motherboard:
DFI P45
RAM:
2x2GB DDR2
VGA & cooler:
GTX460 1GB
Display:
DELL U2410 (1920 x 1200)
HDD:
1TB
Internet:
IKOM kabl
OS & Browser:
Windows 7 64-bit
Ta od 130e je sa CI modulom, koliko sam razumeo on nudi ovu bez toga za koju je navedena cena na sajtu terrateca 99.99e. Taj CI modul ti treba ako uzimas neki paket koji je kodiran pa u njega stavis smart karticu, ali pod uslovom da ta smart kartica nije vezana za risiver koji ti daje operater (iskreno ne znam da li to IKOM radi, znam da SBB to praktikuje). Meni bi to koristilo samo za ovaj osnovni mega paket koji IKOM ne kodira, cak mi je i to mnogo . Pustio sam poruku coveku sa ponudom od 80e kada sam video da odustajes, ali nije nikakav problem da odustanem ako si ti i dalje zainteresovan jer iskreno sam jako neodlucan da li da dajem pare za to ili ne jer vec duze vreme izuzetno slabo pratim TV. Skoro sam nabavio dobar monitor pa sam u fazonu da ga iskoristim maksimalno i to je glavni razlog interesovanja, ali kapiram da ce u sledecih par meseci DVB-C karte da se pojave i kod nasih dilera po slicnoj ceni i naravno sa garancijom. Ufff, bilo bi mi mnogo lakse da nisam video ovaj topik danas