Taman ovih dana kad uzmem Desirenije, ja jos nista nisam dobio za update, ali znaci da ce biti nesto uskoro
Da li si ga probao ? Ako ovo radi bez problema...vidim ja posle mora, pada desire pa kud puklo da puklo : )))))
S obzirom na moje promene na poslovnom planu izgleda da se i meni smesi(nadam se) onda septembar za kupovinu ovoga.Tamo negde od septembra ce biti u mojim rukama sigiurno taman sa froyom . C ya soon...
Pa to za EVO 4G se znalo, meni je bilo mnogo krivo sto nisu mogli da izbace tako nesto za evropu. Ne znam kakvo je stanje sa HTC Incredible koji se po phonedog-u kotira kao najbolji Android telefon. Da li ce biti verzija za evropu? Ako ne, onda definitivno the most desirable desireS obzirom na moje promene na poslovnom planu izgleda da se i meni smesi(nadam se) onda septembar za kupovinu ovoga.
Proverio sam i EVO 4G definitivno,sigurno,100% izlazi samo za USA i bice Sprint exclusive,tako da je to na zalos' otpalo.
Ja sam se ipak nadao da ce ga biti i u EU,pa sam cekao da mi ortak iz USA potvrdi tu informacijuPa to za EVO 4G se znalo
Po GSMareni bice i za evropu, ali ne znam shta je on tu toliko bolji od Desire-a ? Isti su po svemu osim kamere... ili ja ne vidimPa to za EVO 4G se znalo, meni je bilo mnogo krivo sto nisu mogli da izbace tako nesto za evropu. Ne znam kakvo je stanje sa HTC Incredible koji se po phonedog-u kotira kao najbolji Android telefon. Da li ce biti verzija za evropu? Ako ne, onda definitivno the most desirable desire