Taman ovih dana kad uzmem Desirenije, ja jos nista nisam dobio za update, ali znaci da ce biti nesto uskoro![]()

Nice 

Da li si ga probao ? Ako ovo radi bez problema...vidim ja posle mora, pada desire pa kud puklo da puklo : )))))

heheh nisam mogao da odolim... moze da se desi da odradim neki mini test tipa desire - magic - iphone i neki symbain uz to... za jedno 2 nedelje od prilike
samo da stigne telefon... pocinjem polako da jedem nokte hehhe
... Ma nemam ja bre sta da nosim. Vi mislite da ja nisam nalozen na desire? Tamo negde od septembra ce biti u mojim rukama sigiurno
taman sa froyom
. C ya soon...S obzirom na moje promene na poslovnom planu izgleda da se i meni smesi(nadam se) onda septembar za kupovinu ovoga.Tamo negde od septembra ce biti u mojim rukama sigiurnotaman sa froyom
. C ya soon...
izlazi samo za USA i bice Sprint exclusive,tako da je to na zalos' otpalo.Pa to za EVO 4G se znalo, meni je bilo mnogo krivo sto nisu mogli da izbace tako nesto za evropu. Ne znam kakvo je stanje sa HTC Incredible koji se po phonedog-u kotira kao najbolji Android telefon. Da li ce biti verzija za evropu? Ako ne, onda definitivno the most desirable desireS obzirom na moje promene na poslovnom planu izgleda da se i meni smesi(nadam se) onda septembar za kupovinu ovoga.
Proverio sam i EVO 4G definitivno,sigurno,100%izlazi samo za USA i bice Sprint exclusive,tako da je to na zalos' otpalo.

Ja sam se ipak nadao da ce ga biti i u EU,pa sam cekao da mi ortak iz USA potvrdi tu informacijuPa to za EVO 4G se znalo

Po GSMareni bice i za evropu, ali ne znam shta je on tu toliko bolji od Desire-a ? Isti su po svemu osim kamere... ili ja ne vidimPa to za EVO 4G se znalo, meni je bilo mnogo krivo sto nisu mogli da izbace tako nesto za evropu. Ne znam kakvo je stanje sa HTC Incredible koji se po phonedog-u kotira kao najbolji Android telefon. Da li ce biti verzija za evropu? Ako ne, onda definitivno the most desirable desire![]()

) i snima po defaultu 720p, a izmedju incredible i desire-a, ne znam samo u video snimanju. I to jos kasni froyo za incredible. Ali ipak je sav sexy sa onim crvenim detaljima. Evo 4g ima HDMI. Hocu bre to
!
i feel your "loss"
i ja sam paljevina na 5 inca ekrane
. Kada mi je mikri pokazao onaj dell rekao sam idem da ga kupim (kidneys anyone
?)