• Apgrejdovali smo forum na XenForo 2.1.1, ukoliko imate predloga vezanih za izgled ili funkcionalnost foruma, ili ukoliko naletite na neki problem, javite nam OVDE

DEFINISALI SMO PRAVILA FORUMA. Pročitajte ih, pojaviće se automatski kada krenete da čitate nešto!

iPhone 4... istine i lazi

S

stalja

Guest
Staljo, tu nije rec o jednom kvaru... gubljenje signala, zute fleke, obrnuti volume dugmici, ne radi proximity senzor... ako ima jos nesto, slobodno dodajte, ja trenutno ne mogu da se setim.

Gde je tu quality control? Jel' neko bre propisno istestirao te uredjaje pre nego sto su izasli iz fabrike - napravio koji poziv, u'vatio levom rukom... bacio pogled na displej... ma, bacio pogled na *sam* telefon, da vidi da su volume tasteri pogresno namesteni! :eek:

Nisam Apple hater, ali zbog ovog novog iPhone-a cu vala da postanem...
I GTR je imao sranje menjač kad se pojavio :D

Šalu na stranu, opet kažem sve to rešava garancija. Eno stoske okačio prodato 1.7 miliona telefona za ~5 dana, logično je da ima kvarljivih.

Imac 27" je imao problem sa ekranom koji je rešen. Poenta svega je da niko ne vuče vas za rukav pa da kupite fon po svaku cenu, koja je uzgred i jaka.

Ja čekam priču sa telenorom, pa do tad ćemo videti da li stvarno nije kvalitetan.

illidan

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.066
Rezultat reagovanja
3.740
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
amd 5800x3d, ek nucleus cr240 dark, phanteks t30
Motherboard:
asus rog strix b550-i gaming
RAM:
g.skill trident z neo 32gb
VGA & cooler:
nvidia rtx 4070super founders edition
Display:
asus vg27aql1a
HDD:
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Sound:
ifi zen dac v2, presonus eris 3.5, akg k712 pro balanced
Case:
lian li a4 h20
PSU:
corsair sf750 platinum
Mice & keyboard:
lamzu atlantis mini, kbd.fans tofu65 e-white
Internet:
optical cable
nije prodato 1.7 miliona, toliko je mozda apple dobio ordera, a da bi to isporucio moraju brzo da se nadju novi telefoni na trzistu. jeli bi ti cekao mesec dana da ti stigne telefon koji si kupio (nije to Ferrari). i sta se onda desava kada se mora namiriti trziste na brzinu? lepak koji se jos nije propisno ni osusio u fabrici (a ko zna onda sta je jos tu na brzinu stavljeno i kada ce se to pojaviti kao problem)

a to za Telenor... pogledaj ovde koliko kosta mesecno paket za iPhone gde je cena 200/300$ http://www.pcaxe.com/forum/showpost.php?p=87821&postcount=135
sta mislis koliko ce kostati telefon i na kom paketu kod Telenora, ako ga uopste bude, jer apple nema apple care za Srbiju

Poslednja izmena:

Shiki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.609
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
.
RAM:
4GB DDR3 1066MHz
Display:
LG LC55 42"
HDD:
Kingston V+ 128GB|WD GREEN 1TB (Icy Box)| 160GB WD Passport
Sound:
Logitech Z5500
Mice & keyboard:
Apple Magic Mouse|Apple Wireless Keyboard
Internet:
Cable 8096/384
OS & Browser:
Snow Leopard 10.6.6 :)
Other:
Macbook White Unibody
Zaista ne volim neosnovana pljuvanja pa to ti je, ali dobro, shta da se radi, koliko ljudi toliko cudi.

Ok, ima felericnih telefona, tacno, i pretezno jako velike gluposti, ali koliko ih ima za sad? 100? A prodato 1.7 miliona? Pa evo pogledajte random koliko ljudi imaju problema sa Apple-om a koliko sa ostalim telefonima, reklamacijama i tako dalje.

Evo bash kod nas na forumu je covek otvorio temu za HTC cini mi se Magic, kome su se pojavili neki mehurici na ekranu i cekace 2 meseca na popravku jer nemaju ovde delova nego u Italiji... I to ih ima samo u Srbiji na stotine, gde je ostatak sveta???

I sad je problem shto se pojavila nekolicina telefona koji su neispravni? Pa eno Mirko je koristio 295 GTX bukvalno odmah nakon pojavljivanja i crkla je i shta sad? Asus je shit? Nvidia? Sve je shit? Ma daaaaajte bre, stvarno smeshno.

Josh jednom da se ponovim, vrlo je iritantno to shto se deshava i shto odredjeni telefoni imaju problema, ali ne da se sad tu pricaju ovakve i onakve price, oni su krsh zato shto imaju neispravnih uredjaja... Bash me zanima koji nemaju, eno onaj prvi shto je kupio na sajmu S klasu za 200k evra i pripuco se i niti jedan air bag nije iskocio, i shta sad? Mecka shit? I don't think so ;)

:wave:

illidan

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.066
Rezultat reagovanja
3.740
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
asus vg27aql1a
HDD:
Sound:
Case:
lian li a4 h20
PSU:
corsair sf750 platinum
Mice & keyboard:
Internet:
optical cable
ali iPhone je savrsenstvo, najbolji smartphone na planeti, revolution, again. takve gluposti ne smeju da se dese necemu takvom

Shiki

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
1.609
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
.
RAM:
4GB DDR3 1066MHz
Display:
LG LC55 42"
HDD:
Kingston V+ 128GB|WD GREEN 1TB (Icy Box)| 160GB WD Passport
Sound:
Logitech Z5500
Mice & keyboard:
Apple Magic Mouse|Apple Wireless Keyboard
Internet:
Cable 8096/384
OS & Browser:
Snow Leopard 10.6.6 :)
Other:
Macbook White Unibody
ali iPhone je savrsenstvo, najbolji smartphone na planeti, revolution, again. takve gluposti ne smeju da se dese necemu takvom
Ne razumem zashto ne bi smele?

I Vista je bila revolucija pa je sjajno proshla? S klasa se uvek cekala kao neki vrh shto tehnika moze da ponudi? Atijeva 4xxx serija (konkretno 4850 koju sam imao) je bila revolucija, jer je za pristojnu svotu pruzala zaista dosta, ali je ishla na 92 stepena idle i crkavala kao sumanuta? I tako dalje... Prve serije ce josh tu i tamo biti felericne, nakon toga, iskreno se nadam da ce se sve ispraviti, bar je tako do sada tradicija nalagala, iMac 27" je nakon updatea firmware radio normalno, fleke su nestajale i slicno...

Ja sam jedno vreme sve kupovao "prvi" i mnogo ali mnogo puta mi se obilo o glavu. Sada vishe ne, prvo sacekam da se pojavi, pa da hype prodje, pa kad se sve lepo slegne i dodje na svoje mesto onda donosim sud da li neki uredjaj kupiti ili ne, dosta mi je zaletanja ;)

:wave:

illidan

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.066
Rezultat reagovanja
3.740
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
asus vg27aql1a
HDD:
Sound:
Case:
lian li a4 h20
PSU:
corsair sf750 platinum
Mice & keyboard:
Internet:
optical cable
Vista nikada nije najavljena kao najbolji OS (i nije)
S klasa nikad nije najavljena kao najbolji auto (i nije)
4850 nikad nije najavljena kao najbolja graficka (i nije)

iPhone...

zamisli kupis Ferrari i ono zemenjene pedale brzina (gde je plus stoji minus i obrnuto) ili lepak kojim je lepljen carbon fiber je jos uvek svez, naravno ne svaki Ferrari nego eto nekoliko komada :)

i jos jedan edit :)
Pogledaj WWDC2010 i predstavljanje iP4

Poslednja izmena:

StevaMan

PCAXE Member
Učlanjen(a)
06.09.2009.
Poruka
196
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
[spam]
Nije slucajno br. 4 baksuzan za Kineze :D
Uostalom, oni su ga i pravili :d
[/spam]

illidan

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.066
Rezultat reagovanja
3.740
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
asus vg27aql1a
HDD:
Sound:
Case:
lian li a4 h20
PSU:
corsair sf750 platinum
Mice & keyboard:
Internet:
optical cable

R_O_N_I_N

PCAXE Member
Učlanjen(a)
22.09.2009.
Poruka
989
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD B55 @3.8Ghz/2.8Ghz NB & Noctua NH-D14
Motherboard:
ASUS Crosshair IV Formula
RAM:
2X2GB Excelram Rippler + 2X8 GB Patriot,sve na 9-9-9-24-27 1T@1600Mhz
VGA & cooler:
ASUS 280x
Display:
ViewSonic VX2260WM
HDD:
Samsung EVO840 120 GB+Samsung 1.5 TB+Samsung HD321KJ 320GB+WD AAKX 500GB+WD 320GB AAKX
Sound:
Integrisana zv. & Logitech G51
Case:
CM Silencio 650
PSU:
Chieftec BPS-850C 850W
Optical drives:
Samsung SH-S223F
Mice & keyboard:
Logitech G400s,neki djubre-plastikaner od 5e(za sad :D)
Internet:
SBB
OS & Browser:
W7 x64
Meni je u celoj prichi najinteresantnija njihova arogancija. Kao,da,ima problema,drzite fon drugacije... Ej bre,nije to telefon od 100 evritja pa da i ocekujesh da postoji gomila kompromisa u proizvodnji. Za te pare treba da te poljube u doope ako neshto ne radi kako treba,a ne da ti objasnjavaju kako si glup i drzish telefon pogresno...

Kad se ispostavi da kocnice na kolima ne rade lepo,proizvodjac povlaci kola iz prodaje i menja ih za druga sa sve jednim velikim "IZVINI". Ne ubedjuje te da treba da koristish rucnu umesto obicne kocnice... ;)

CAR

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
16.04.2009.
Poruka
1.694
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel® Core™ i7-920 @ 4.4GHz (21x210) HT-off / Noctua NH-D14
Motherboard:
Gigabyte EX58-UD5
RAM:
3x2GB Mushkin Blackline PC3-12800 CL7 1600MHz @ 1680MHz 7-9-7-24 1T
VGA & cooler:
PowerColor Radeon HD 5850 @ 950/1275MHz
Display:
Samsung SyncMaster T220
HDD:
Crucial RealSSD C300 128GB / Samsung Spinpoint F4EG 2TB
Sound:
Creative Labs Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series / Logitech Z-5500 Digital
Case:
Cooler Master Cosmos S
PSU:
Cooler Master Real Power M1000
Optical drives:
Samsung SH-S203B
Mice & keyboard:
Logitech MX 1100 / Logitech Wave Keyboard
Internet:
aDSL 1024/128
OS & Browser:
Windows XP Professional Edition Service Pack 2 / Windows 7 Ultimate 64-bit
Other:
PowerColor TV Wonder 650 / Corsair Flash Voyager GTR 32GB / Apacer HT203 200X 1GB
I GTR je imao sranje menjač kad se pojavio :D
Uuuuu, nemojmo na tu stranu... jednostavno, poredjenje nije bas na mestu (iako mi je jasno na sta gadjas ;)), a i otici cemo vala u PM... odnosno, offtopic :D

Na Godzili samo menjac nije valjao (bar ti tako kazes :d), na ovom ajFonu nekoliko elemenata su problematicni... pa onda procenti neispravnih primeraka i jednog i drugog, pa broj prodatih, pa... let's not go there :)
Jedino sto bi mogli da imaju zajednicko jeste ignorisanje - japanaca sa pricom: "ugasio si VDC - warranty void", a jabukovaca: "drz' ti to drugacije" :rotf:

Šalu na stranu, opet kažem sve to rešava garancija. Eno stoske okačio prodato 1.7 miliona telefona za ~5 dana, logično je da ima kvarljivih.
U sustini - da, resava garancija... i logicno je da ima onih sa greskom, i tu se slazem sa tobom... ali, sta cemo sa gorkim ukusom koji ostaje u ustima? ;)
Sto rekose ljudi u prethodnim postovima - koliko se pricalo o tom "cudu tehnike" i tolikim silnim "revolucijama" (od koji je video poziv - naravno! - najjaca :rotf:), ocekivalo se bar da sve radi bez greske... i da *bar* radi svoj posao kako valja, tj. da ne puca veza kada se prica.
A ne da se baja u pasulj da li ce se lepak osusiti dok stigne do Srbije/Emirata/Kazahstana/Engleske, whatever... da li ce dugmici biti valjano namesteni... and so on.

E da... a zamisli samo sledecu situaciju: stize tebi najzad taj famozni telefon, koji si na nevidjeno platio nekih 700 evra. Stig'o ti paket, don'o postar dok si bio na pijaci, keva potpisala umesto tebe :)
(kao onomad kada je stigao poziv iz vojnog odseka :rotf:)

Otvaras paket, otvaras prelepu kutiju... vadis (opet prelepi telefon - zaista, nema mu se sta zameriti na tom polju ;))... zagledas ga sa sviju strana, remek-delo dizajna, nista mu se ne moze zameriti... "lijep je, sta mu fali", sto bi rekao legendarni Kozjak :D... ipak, prvo sto primecujes, dok ga jos nisi ni upalio - volume dugmici na pogresnim mestima. - pri vrhu, + ispod njega. Pu, majku mu...
Aj' nema veze, palis ti fon... dize se iOS, vidis ekran sa onom gricnutom jabucicom u boot procesu, nesto ti toplo oko srca :d... upali se cudo tehnike, kreces da cackas - zuta fleka u cosku! :eek:
Gledas, u neverici... opazis jos jednu, dijagonalno od one prve! A u majcinu... aj' osusice se valjda.

Krenes do Duleta u Kaludjericu :rotf:, da mu se pohvalis svojim novim telefonom... na putu do tamo, primecujes kako ti se gube crtice... sa 5 na 4, pa sa 4 na 3, na 2... dok dodjes ispred njegove kuce i onaj promukli dzulov zalaje na tebe :P, izvaljujes da nemas ni jednu crtu! Nema signala!
A treba ga zvati, da zauzda kučište :rotf:... probas, ipak, svi zivi pricaju da "to samo tako izgleda, softver je los, mozes da zoves... uostalom, sad ce 4.01 update"... i stvarno, gledas u ekran, poziv prolazi, zvoni, javlja se Dusko :d, cujes ga kroz speaker... prislonis telefon uz uvo, da mu kazes da ponese bukagije za kera - proximity senzor te proda, prebaci te na spikerfon bez razloga, izdra ti se Srbljak u uvo bez razloga, a ti, prestrasen, ispusti svoj brand new iPhone 4 na beton i izlomi mu ono "nesalomivo" staklo! :)
Imac 27" je imao problem sa ekranom koji je rešen. Poenta svega je da niko ne vuče vas za rukav pa da kupite fon po svaku cenu, koja je uzgred i jaka.
Dobro, tu se slazemo ;)
Ja čekam priču sa telenorom, pa do tad ćemo videti da li stvarno nije kvalitetan.
Ma nema nista od toga, brale... em nece Apple da se bakce sa nasim trzistem, sto je i osnovna stvar... em sto, bude li se ikad i pojavio na postpaid kod nekog od nasih operatera - cena ima da mu bude jeziva, i to sa sve najjacim paketom.
I ovako nijedan od provajdera nema nesto posebno povoljne cene za sve te skuplje telefone, kukaju ljudi na sve strane... mogu misliti kako bi tek bilo sa iPhone-om.

BigJoe

PCAXE OC team
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
2.788
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel Core i7-920 (D0) & TRUE Black + 2x Noctua P12
Motherboard:
Intel DX58SO
RAM:
3x2GB OCZ Reaper 1600 CL7
VGA & cooler:
ATi Radeon HD5850 by GA
Display:
SAMSUNG SM 206BW
HDD:
~3,5TB
Sound:
Realtek ALC889
Case:
CM Stacker 830 Black + X Craft 350 + SCYTHE KAZA MASTER
PSU:
TT ToughPower 1500W
Optical drives:
Lite-ON LH-20A1S & SAMSUNG SH-S223L
Mice & keyboard:
Logitech MX1000 + G500 + G11
Internet:
ADSL 4Mb/256Kb
OS & Browser:
Windows 7 x64
Other:
HTC Desire, iPod Classic Black 80GB
^
CAR-e ti si trebao da studiraš režiju ili nešto slično :rotf:

CAR

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
16.04.2009.
Poruka
1.694
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte EX58-UD5
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Samsung SyncMaster T220
HDD:
Sound:
Creative Labs Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty Pro Series / Logitech Z-5500 Digital
Case:
Cooler Master Cosmos S
PSU:
Optical drives:
Samsung SH-S203B
Mice & keyboard:
Internet:
aDSL 1024/128
OS & Browser:
Other:
PowerColor TV Wonder 650 / Corsair Flash Voyager GTR 32GB / Apacer HT203 200X 1GB
Nisam prosao na FDU-u :) :P

2 Shiki:
Naduvah te preko fona, pa onda da to ponovim i ovde... :P

Kao sto rekoh, kojih crnih 100 komata sa prijavljenim greskama... dal' bese na famoznom engadget-u ili gde vec (stvarno zaboravih, ali ako treba, prekopacu history :)), pre desetak dana - kada videh taj info - bilo je prijavljeno vise od 12000 slucajeva sa falicnim ekranom... kako je stanje danas, zaista ne znam. (drugim recima - moram da nadjem link! :))
A pritom, od tih famoznih milion i sedamsto hiljada prodatih komada, prilicno sam siguran da nije sve do jednog stigao u ruke svakog pojedinacnog kupca... te, da ne racunamo koliki je procenat 12000 prema 1700000, vec 12000 prema, ne-znam-ni-ja, 500 hiljada? Milion? Mozda pak 300 hiljada?

Ma, nije ni bitno... poveliki je broj falicnih, ipak nije na nivou statisticke greske ;)

BTW, on the other hand... moguce je da se u medjuvremenu veci broj i osusio :), te da su mrlje nestale... necu da mracim, svejedno mi je, ne moram uvek da budem negativan prema iPhone-u :)

2 stalja:
Cisto da se nadovezem na ovu moju famoznu pricicu :), malo sam karikirao, naravno... sasvim je moguce da dobijes primerak koji ce raditi i biti bez ijedne jedine greske. Kao sto, moguce je, moze da ti naleti i neki koji pak ima jednu falinku od svih ovih... mozda cak i dve simultano :)... a opet, mozda i samo mozda - budes bas i toliki baksuz, pa naletis na komad koji ima sve ove probrojane falinke u paketu! :D
Te dozivis iz prve ruke ovu fiktivnu situaciju iz moje maste :rotf:

S

stalja

Guest
Ako mi se desi ima da te psujem :D

Što misliš da neće da bude priča sa telenorom? Koliko znam oni imaju u inostranstvu u ponudi iphone još od 2G modela. Desire naveliko može ovde da se nabavi pa što ne bi jedan iphone.

Kerrigan

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
19.11.2009.
Poruka
1.007
Rezultat reagovanja
1
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel i7 3770K @ CM Seidon 240M
Motherboard:
Gigabyte Z68X-UD7-B3
RAM:
16GB Corsair Vengeance
VGA & cooler:
Titan
Display:
3x Dell U2311H @ nVidia Surround
HDD:
Intel 520 240GB/Kingston V (G2) SSD 128gb/Western Digital Blue 500gb/640gb/2TB@ Scythe Himuro
Sound:
E-MU 1212M @ Wharfdale Diamond 10.1/Harman Kardon HK-6500
Case:
CoolerMaster Cosmos II
PSU:
Corsair TX750
Optical drives:
LiteOn Ez-Dub external
Mice & keyboard:
Corsair Vengeance K90,Logitech DiNovo Edge (backup :P),Logitech MX Air/G500/G9x
Internet:
20mb Fiber Optic
OS & Browser:
Windows 7 64bit
http://www.tgdaily.com/mobility-features/50492-apple-says-iphone-4-reception-is-the-best .... lol :)

"For example, we sometimes display 4 bars when we should be displaying as few as 2 bars. Users observing a drop of several bars when they grip their iPhone in a certain way are most likely in an area with very weak signal strength, but they don't know it because we are erroneously displaying 4 or 5 bars. Their big drop in bars is because their high bars were never real in the first place."

CAR

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
16.04.2009.
Poruka
1.694
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte EX58-UD5
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Samsung SyncMaster T220
HDD:
Sound:
Case:
Cooler Master Cosmos S
PSU:
Optical drives:
Samsung SH-S203B
Mice & keyboard:
Internet:
aDSL 1024/128
OS & Browser:
Other:
Ako mi se desi ima da te psujem :D
Moze... posteno! :) :d
Što misliš da neće da bude priča sa telenorom? Koliko znam oni imaju u inostranstvu u ponudi iphone još od 2G modela. Desire naveliko može ovde da se nabavi pa što ne bi jedan iphone.
Pa, ne bih sad da ja nesto palamudim, ima sigurno pametnijih i kompetentnijih ljudi od mene koji bi mogli da ti navedu tacne razloge... eto, illidan pomenu Apple care program koga nema kod nas.
Moje neko razmisljanje jeste da je nase trziste ne malo, vec smejurija... mislim, koliko ljudi iz svog okruzenja znas koji su: a) pazarili neki telefon na postpaid, b) pazarili neki telefon na postpaid koji ne kosta 1din uz neki od najjeftinijih paketa... te da zbog svega ovoga, Apple nema ama bas nikakav interes da "ulazi" ovamo.
Em to... em sto, po mojim predvidjanjima (zasnovanim na cenama ostalih jacih telefona na postpaid paketima nasih operatera), iPhone 4 nece da kosta manje od nekih 500 evra, sa sve najjacim paketima kod Telenora, mt:s-a i VIP-a, onim preko 4 soma mesecno... pa jos to na minimalnih dve godine... daleko smo mi od ajFona kod operatera.

Eto i taj Desire koji si pomenuo - najniza cena kod Telenora je 33590 dinara... a kod VIP-a 27999. A tarife su surove.
Kol'ko bi iPhone 4 kostao...

illidan

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.066
Rezultat reagovanja
3.740
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
asus vg27aql1a
HDD:
Sound:
Case:
lian li a4 h20
PSU:
corsair sf750 platinum
Mice & keyboard:
Internet:
optical cable
u Telenoru je 24990 uz Fleksi 4000 :)

CAR

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
16.04.2009.
Poruka
1.694
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte EX58-UD5
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Samsung SyncMaster T220
HDD:
Sound:
Case:
Cooler Master Cosmos S
PSU:
Optical drives:
Samsung SH-S203B
Mice & keyboard:
Internet:
aDSL 1024/128
OS & Browser:
Other:
Jaaaaaoj, volina... gledao sam pogresnu kolonu, onu sa jednogodisnjim ugovorom :)

EDIT. Jbt, evo ga Wave na Telenoru!!! :eek: :eek: :eek:

Poslednja izmena:

Milos

PCAXE Member
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
422
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel|E8400|3.0 GHz
Motherboard:
Gigabyte|GA-EG45M-DS2H
RAM:
KINGSTON|1066MHz DDR2 HyperX|8 GB
HDD:
Western Digital|WD10EADS|2TB
Case:
Chieftec|HM-03SL-OP
PSU:
Cooler Master|RS 450 ACLY
Nego vec su poceli po halooglasima da se pojavljuju iz HR modeli sa garancijom,ja cekam neki domaci test istih pa da vidim sta mi valja ciniti.Ako ovde za***ava prijem mreze nema mi druge nego na android da predjem :(

illidan

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.066
Rezultat reagovanja
3.740
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
asus vg27aql1a
HDD:
Sound:
Case:
lian li a4 h20
PSU:
corsair sf750 platinum
Mice & keyboard:
Internet:
optical cable
kako mislis HR modeli sa garancijom?

animaN

Administrator
Urednik
Učlanjen(a)
28.03.2009.
Poruka
9.407
Rezultat reagovanja
121
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Ci7 3930K@ Coolink CoratorDS
Motherboard:
ASUS P9X79 Deluxe
RAM:
4x4GB Mushkin 1600 MHz cl9, 1.5V
VGA & cooler:
Sapphire HD6950 FleX Edition
Display:
3x Belinea 102035W
HDD:
Corsair ForceGT 120GB SSD,WD AAKS 640 GB, WD MyBook 500GB
Sound:
Realtek ALC889 - Logitech Z2300
Case:
Cooler Master bench table
PSU:
Cooler Master Silent Pro 850W
Optical drives:
USB LiteOn
Mice & keyboard:
Logitech G15 - Logitech MX518
Internet:
SBB 10/1 Mbit
OS & Browser:
Windows 7 x64 SP1
Other:
Volim AXE
CAR je napisao(la):
Krenes do Duleta u Kaludjericu :rotf:, da mu se pohvalis svojim novim telefonom... na putu do tamo, primecujes kako ti se gube crtice... sa 5 na 4, pa sa 4 na 3, na 2... dok dodjes ispred njegove kuce i onaj promukli dzulov zalaje na tebe :P, izvaljujes da nemas ni jednu crtu! Nema signala!
A treba ga zvati, da zauzda kučište :rotf:..
Ili,

Krenesh kod CAR-a i udjesh u zgradu pa u lift...I kako se penjesh osecash smrad urina-de pomeshan sa smradom kaka-dua, pozovesh CAR-a da mu se pozalish, kad ono CVRC! Nemash ni jednu crticu, a treba ga zvati jer se lift zaglavio, a miris urina-de te sve vishe podeca na CAR-ovu, dok je kaka-du ko zna chiji :D :D :D
Stvarno je problematichan taj iPhone 4 :P

P.S. Oca vam mangupskog, mene ste nashli :rotf:

Milos

PCAXE Member
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
422
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel|E8400|3.0 GHz
Motherboard:
Gigabyte|GA-EG45M-DS2H
RAM:
HDD:
Case:
Chieftec|HM-03SL-OP
PSU:

illidan

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
01.04.2009.
Poruka
7.066
Rezultat reagovanja
3.740
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
RAM:
VGA & cooler:
Display:
asus vg27aql1a
HDD:
Sound:
Case:
lian li a4 h20
PSU:
corsair sf750 platinum
Mice & keyboard:
Internet:
optical cable
i ici ces u Hrvatsku da ga nosis na reklamaciju?
ja ne znam da neko daje garanciju na iPhone koji donese iz druge drzave

CAR

PCAXE Addicted
Učlanjen(a)
16.04.2009.
Poruka
1.694
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Motherboard:
Gigabyte EX58-UD5
RAM:
VGA & cooler:
Display:
Samsung SyncMaster T220
HDD:
Sound:
Case:
Cooler Master Cosmos S
PSU:
Optical drives:
Samsung SH-S203B
Mice & keyboard:
Internet:
aDSL 1024/128
OS & Browser:
Other:
Nego vec su poceli po halooglasima da se pojavljuju iz HR modeli sa garancijom,ja cekam neki domaci test istih pa da vidim sta mi valja ciniti.Ako ovde za***ava prijem mreze nema mi druge nego na android da predjem :(
Ja malo bacih pogled na online Halo oglase... pa tamo nema nista ispod 1100 evra! :d
Odakle god da je - mnogo je, kume... a ove sto traze 1200 i 1500 da i ne pominjem :rotf:

2 Dule:
Ahahahahah... nice one ;) :P
Iliti, sto bi rekao groundskeeper Willie: "Ah... good comeback!" :rotf:

P.S. Urinada jes' moja, priznajem... ali je kakadu od komsije sa 5-og sprata :rotf:

Milos

PCAXE Member
Učlanjen(a)
03.04.2009.
Poruka
422
Rezultat reagovanja
0
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
Intel|E8400|3.0 GHz
Motherboard:
Gigabyte|GA-EG45M-DS2H
RAM:
HDD:
Case:
Chieftec|HM-03SL-OP
PSU:
i ici ces u Hrvatsku da ga nosis na reklamaciju?
ja ne znam da neko daje garanciju na iPhone koji donese iz druge drzave
Ako sama cena za telefon (koji je Simfree i ima garanciju) povoljna,ne vidim nista lose da ako ima problem odem i reklamiram.Nije Hrvatska toliko daleko.Al pricekace se jos za kupovinu.

Vrh