Hm... Hm... Znaš njegov miris???a miris urina-de te sve vishe podeca na CAR-ovu
Hm... Hm... Znaš njegov miris???a miris urina-de te sve vishe podeca na CAR-ovu
Dosta njih je dalo a josh dosta ce ih dati... Iako gotivim celu pricu, nikada, ali nikada ne bih dao tu sumu za telefon, ako ni zbog cega drugog onda zato shto ce za mesec dana biti 700...Voleo bih da vidim čoveka koji će dati 1100€ za telefon. Pa sve i da spavam na parama ne bih dao tolike pare. Ovo je stvarno suludo.
Ne pratish fabulu, to Shiki zna Tj sve smo prichali iz perspektive u kakvom sve sr@nju moze da se nadje Shiki sa iPhoneom u ruciHm... Hm... Znaš njegov miris???
Da lezim na keshu, dao bih.Iskreno, da mi je mesechna plata 3k eura, shto da ne Ipak, ovo je previshe... i 700 je mnogo...Dosta njih je dalo a josh dosta ce ih dati... Iako gotivim celu pricu, nikada, ali nikada ne bih dao tu sumu za telefon, ako ni zbog cega drugog onda zato shto ce za mesec dana biti 700...
Vishe od 400e ne dajem na telefon, pa tacno da kuva rucak, jednostavno sa cenom preko 400e zalazi u cenu solidnog laptopa ili slicno
To je povoljno ako se odradi i povracaj poreza za nas koji nismo iz EU (cini mi se oko 10-15 %)Info iz prve ruke, 630e u francuskoj sim free 16GB verzija
Da, a da li je to u regularnoj prodavnici tj sa rachunom ?To je povoljno ako se odradi i povracaj poreza za nas koji nismo iz EU (cini mi se oko 10-15 %)
Au to sam prevideo,cekamo stalju da nam da malo bolji infoDa, a da li je to u regularnoj prodavnici tj sa rachunom ?
Ma kakvi... pa ne bih da tol'ke pare za ono cudoviste od I9200, sa 4.3" 1280x720 SAMOLED ekranom, 2GHz procesorom, 1GB rama, 8Mpix kamerom sa 1080p video zapisom, i pride sve zacinjeno Gingerbread Android-om kao garnirungom - koje ce pritom da bude duplo jeftinije - a kamoli ovo.Da lezim na keshu, dao bih.Iskreno, da mi je mesechna plata 3k eura, shto da ne Ipak, ovo je previshe... i 700 je mnogo...
Koji je to telefon O.oMa kakvi... pa ne bih da tol'ke pare za ono cudoviste od I9200, sa 4.3" 1280x720 SAMOLED ekranom, 2GHz procesorom, 1GB rama, 8Mpix kamerom sa 1080p video zapisom, i pride sve zacinjeno Gingerbread Android-om kao garnirungom - koje ce pritom da bude duplo jeftinije - a kamoli ovo.
Preterano...
Preko čega će to da bude duplo jeftino? Mobilnog operatera?Ma kakvi... pa ne bih da tol'ke pare za ono cudoviste od I9200, sa 4.3" 1280x720 SAMOLED ekranom, 2GHz procesorom, 1GB rama, 8Mpix kamerom sa 1080p video zapisom, i pride sve zacinjeno Gingerbread Android-om kao garnirungom - koje ce pritom da bude duplo jeftinije - a kamoli ovo.
Preterano...
sad samo naci nekog ko ide u te 2 zemlje uskoroEvo direkt link za francusku
http://store.apple.com/fr/browse/home/shop_iphone/family/iphone?mco=OTY2ODA2OQ
U engleskoj 500 funti okruglo
http://store.apple.com/uk/browse/home/shop_iphone/family/iphone?mco=OTY2ODA2OQ
Vecina kupaca iPhona nece ni znati razliku u displeju , vecina ni danas ne zna razliku izmedju OLED , AMOLED i TFT ekrana.Ne gresis... realno su manje-vise egal telefoni, makar po specifikacijama.
(ali i rade odlicno oba, nista Desire-u ne fali, ma sta ko pricao... kakvo crno seckanje i kocenje ili sta vec)
Jedino u cemu je iPhone u prednosti jeste bolji displej (mada meni licno vise odgovara OLED matrica), kao i video zapis od 720p sa celih 30 frejmova, za razliku od Dizajrovog WVGA (800x480) sa mrsavih 15 frejmova. Mada, koliko se secam, za Desire je najavljen video zapis od istih 720p, apdejtom firmvera/OS-a... ne znam samo da li ce i broj frejmova biti dignut, tj. da li je to uopste moguce... ili ostaje na seckutavih 15.
A da - i iPhone je lepsi
Ma dobro to, ali ne pricamo o "vecini kupaca"... vec govorim o onim ljudima koji znaju o cemu se tu radiVecina kupaca iPhona nece ni znati razliku u displeju , vecina ni danas ne zna razliku izmedju OLED , AMOLED i TFT ekrana.
Da, 720p... ali, da li sa istih 15 ili pak sa 30 frejmova?Desire takodje moze da snima 720p , izasao je novi update firmware-a , postavio je illidan u temi HTC Desire.
Ovo je vec illidan sasvim lepo ilustrovao slikom, post iznad mog...I ne , iPhone nije lepsi