Probao sam sa 1000/1220 ali nece (bsod).. Puca mi Vantage na kraju drugog testa za CPU.. Mozda je i zbog NB-a koji je na 2828 sa 1,4v.Mozda bi koji poen na karti mogao da povecas ako je jos malo nategnes. Vazi isto i za CPU. Na pr. moja karta ide na toj voltazi i 1020/1220. Ali nemam procesorske snage
Totalno OK rez Ali na PCAXE se uvek trazi vishe i boljeVec sam ranije vrteo test sa 1000/1220 , ali sa manjim klokovima za CPU, tako da i ja pretpostavljam da je pucao test zbog kloka CPU-a.
Karta dosta hladna i temp ne prelazi 68c u testu sa ovom voltazom.
No dobro, i 17k je za mene sasvim dobar rez.
Pa ja svakog dana u svakom pogledu sve vise napredujem..Totalno OK rez Ali na PCAXE se uvek trazi vishe i bolje
OK, postavicu rezultate u temama 05 i 06..@ Saruman
Druze,da li bi izvrteo 3dmark 06 i 05?Zanima me kako bi tu prosao.
Grafa ne moze vise?Slika kaze sve...
Odcekiraj shadere i poteraj samostalno klokove za GPU i mem posebno, bez shader-a. Pa nam kazi jel karta moze jos?!?Slika kaze sve...
14606
GTX285 @ 709/1548/1377
Physx off
O'sh sa fizikomlukija: daj test bez fizike
Mislim da moze da se nabavi ta traka negde, a ako ne naleze dobro, sledeci nivo je neki drugi cooling. Mislio sam da te karte malo bolje rade zato sam te pitaoKarta se jako lose overklokuje posto je svojevremeno skidan hladnjak i ona termoprovodna traka mi se ubudjavila prilikom vracanja tako da sam je nekako nastrugao i namontirao cisto da radi posao kako tako tek nesto iznad def. Recimo mem cim stavim preko 1020 zabada u furmarku i sl!
lukija: daj test bez fizike