Cika_Kure
PCAXE Addicted
- Učlanjen(a)
- 29.05.2024.
- Poruka
- 1.599
- Rezultat reagovanja
- 1.861
Moja konfiguracija
CPU & cooler:
AMD Ryzen 7 5700x 3D, ID Cooling SE-225-XT BLACK
Motherboard:
Asus TUF Gaming B550
RAM:
KINGSTON Fury 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200MHz
VGA & cooler:
Biostar RX6700XT 12GB GDDR6
Da, odvratni su svi u lancu, jajare male...Ovako je Tehnomanija izvrdala pre neki mesec za garanciju za Samsung 980 Pro M2 disk.
Nisu izdali papir po kome disk ima 5 god garancije, vec me upucuju na uvoznika, ali mi ne daju mi informaciju ko je zapravo uvoznik jer navodno nemaju info. I nema zakonskog nacina da ih nateram.
Kontaktirao sve uvoznike koje sam nasao za Srbiju, i po serijskom broju svi tvrde da to nije njihov disk.
Kontaktirao sam na kraju i Samsung podrsku i oni su bili prilicno nezainteresovani. Njihov odgovor je da disk ima 5 god garancije, ali da prodavnica to treba da resi.
I to je to, svi samo prebacuju loptu, a krajnji korisnik na gubitku. Zakonski sve cisto za njih.
Od garancije sada priznajem samo brendove poput Corsair-a, oni ti direktno resavaju problem bez da gubis vreme sa nasim djilkosima i kvazi-premijum brendovima poput Samsunga.
Jako bitna stvar - ako proizvod ima vise od dve godine garancije, insistirajte da od prodavnice dobijete i garantni list na kome to jasno pise. Samo ovo je prihvatljiv dokaz za sud.

Cesto mi se desava da kada pustim neki film sa HDa da moram mnogo vise da pojacam zvuk na TVu nego sto je to dok gledam bilo kakve programe. E sad, pretpostavljam da je to do snimka filma i da je na neki nacin normalna pojava. Da li bi tu pojacalo odigralo neku ulogu - pojma nemam